Με 446.199.933 μετοχές μπαίνει στο LSE η Τρ. Κύπρου

Σε 446.199.933 ανέρχεται ο συνολικός αριθμός σύνηθων μετοχών της Bank of Cyprus Holdings Public Limited Company (BOCH), ονομαστικής αξίας €0,10, ο οποίος αναμένεται να είναι εκδομένος κατά την εισαγωγή και διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου (London Stock Exchange-LSE) και στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ).

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η BOCH, σε συνέχεια ανακοίνωσης ημερομηνίας 13 Ιανουαρίου του 2017, σημειώνοντας ότι ο αριθμός αυτός έχει υπολογιστεί σύμφωνα με τη βάση ενοποίησης.

Αναφέρει ότι οι συνήθεις μετοχές αναμένεται να εισαχθούν στη standard κατηγορία του επίσημου μητρώου της εποπτικής αρχής κεφαλαιαγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου για διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών του Λονδίνου και στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και για διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του ΧΑΚ την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017.

Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, σύμφωνα με την BOCH, οι όροι σε κεφαλαία σε αυτή την ανακοίνωση έχουν την έννοια και την ερμηνεία που τους αποδίδεται στην εγκύκλιο μετόχων η οποία δημοσιεύτηκε από την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λίμιτεδ στις 21 Νοεμβρίου 2016 και καθορίζει τις λεπτομέρειες του Σχεδίου Διακανονισμού.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy