Με 9.500 εθελοντές διοργανώθηκε το Let’s do it Cyprus!

Υπό το σύνθημα “Καθαρίζουμε την Κύπρο σε μια μέρα” και με τη συμμετοχή 9.500 χιλιάδων εθελοντών, διοργανώθηκε σήμερα με επιτυχία η εκστρατεία “Let’s do it Cyprus!”, υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Ιωάννας Παναγιώτου.

Στόχος μας να καθαρίσουμε την Κύπρο σε μία μέρα και να τη διατηρήσουμε καθαρή για πάντα, αναφέρει ανακοίνωση της Επιτρόπου, σύμφωνα με την οποία στη σημερινή εκστρατεία συμμετείχαν 9.500 εθελοντές από τις τοπικές αρχές, περιβαλλοντικές και εθελοντικές οργανώσεις, τμήματα/υπηρεσίες του δημόσιου και ημιδημόσιου τομέα, επιχειρήσεις, πολιτικά κόμματα, την Εθνική Φρουρά, την ΕΛΔΥΚ αλλά και απλοί πολίτες.

Η επιτυχία της εκστρατείας «ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ» στηρίχθηκε και φέτος στον εθελοντισμό και την αγάπη όλων μας για το περιβάλλον και την Κύπρο μας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ιδέα για αυτή την κινητοποίηση γεννήθηκε το 2008 στην Εσθονία. Σήμερα, στο Let’sdoitWorld! συμμετέχουν πέραν των 100 χωρών, ανάμεσά τους και η Κύπρος η οποία συμμετείχε για 3η συνεχή χρονιά.

Στην έναρξη της εκστρατείας παρευρέθηκαν ο υπουργός Παιδείας Κώστας Καδής, Αρχηγοί και Εκπρόσωποι Κομμάτων, ο Επίτροπος Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, ο Διοικητής της ΕΛΔΥΚ, ο Διευθυντής Τροχαίας, εκπρόσωποι οργανώσεων και εθελοντές.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy