Με αγωγές απειλεί τον ΑΣΤΡΑ ο Υπ. Μεταφορών (ηχητικό)

Η κυβέρνηση βασίστηκε στο Σύνταγμα και στη γνωμάτευση της νομικής υπηρεσίας για τον αποχαρακτηρισμό του τεμαχίου της αρχιεπισκοπής, δήλωσε στον Άστρα ο Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης.

Χωρίς να σχολιάσει τα όσα ακούστηκαν στον Άστρα και παραγνωρίζοντας την επισήμανση ότι ακούστηκαν απόψεις αρχιτεκτόνων και αρχαιολόγων και όχι πολιτικών, ο κ. Δημητριάδης επέμενε να μιλά για προεκλογικές σκοπιμότητες. Εξέφρασε μάλιστα απορία για την αντίδραση που προκλήθηκε από την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Αρνήθηκε επίσης ότι υπήρξε απειλή από τον αρχιεπίσκοπο, τη στιγμή που ο ίδιος ο αρχιεπίσκοπος χθες δήλωσε στην τηλεόραση του ΡΙΚ ότι απείλησε πως αν δεν αποχαρακτηριστεί το τεμάχιο δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο.

Ο κ. Δημητριάδης απείλησε τον Άστρα με νομικά μέτρα, όταν ο δημοσιογράφος είπε στον υπουργό ότι γνωματεύσεις μπορούν να δοθούν με δύο τρόπους. Αρνήθηκε όμως να σχολιάσει παρατήρηση ακροατή ότι στην περίπτωση της γνωμάτευσης του Γενικού Εισαγγελέα για παρανομίες του Υπουργού Δικαιοσύνης στην περίπτωση Νεοκλέους δεν υπήρξε συμμόρφωση από την κυβέρνηση.Επέμενε μάλιστα στη συνέχεια ότι ο δημοσιογράφος έκανε αναφορά σε πολιτική παρέμβαση στη νομική υπηρεσία για γίνει ο αποχαρακτηρισμός παρά την επισήμανση, επανειλημμένα, του δημοσιογράφου ότι δεν λέχθηκε κάτι τέτοιο.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.