Με… drones «παίζουν» οι κατάδικοι με τη Δικαιοσύνη…

Νέα πυρά Φαίδωνος κατά Υπουργού και Αστυνομίας για «ανεπάρκειες»

Κουμάντο στις Κεντρικές Φυλακές δεν κάνει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, που γνωρίζει τους επιχειρηματίες που εμπλέκονται στο εμπόριο ναρκωτικών, όπως ο ίδιος δήλωσε, αλλά οι ίδιοι οι κατάδικοι!

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και η διεύθυνση των Φυλακών μοιάζουν με μαριονέτες στα χέρια των κατάδικων αν αληθεύουν τα όσα εξακολουθεί να καταγγέλλει ο Φαίδωνας Φαίδωνος από την Πάφο. Ο δήμαρχος Πάφου, υπέδειξε ότι πολλοί κατάδικοι συνεχίζουν να εμπορεύονται ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα μέσω drones, ενώ ανέτρεξε στην παραγωγή της ναρκωτικής ουσίας dream εντός των Φυλακών, λέγοντας ότι ο ίδιος ενημερώθηκε για την κατάσταση από κατάδικο.

Αποκάλυψε μάλιστα και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου καταδίκου, επιβεβαιώνοντας ότι εντός των φυλακών κυκλοφορούν και τηλέφωνα. Οι καταγγελίες Φαίδωνος χαρακτηρίστηκαν από τη Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών ως αοριστολογίες.

Ο κ. Φαίδωνος μίλησε επίσης για ενημέρωση υπόπτων για ελέγχους στην Πάφο όταν στις έρευνες συμμετείχαν αστυνομικοί από την Πάφο και όχι αστυνομικοί του Αρχηγείου. Κατηγόρησε την ηγεσία της Αστυνομίας, των συνδικαλιστών της, αλλά και τον Υπουργό Δικαιοσύνης ότι δεν επιθυμούν το δημόσιο διάλογο για το οργανωμένο έγκλημα, καθώς επιθυμία τους είναι «να προστατέψουν τη μακαριότητα στην οποία ζούσαν για χρόνια», προσθέτοντας ότι δεν λήφθηκε υπόψη όταν στο παρελθόν ενημέρωσε τους ανακριτές για τον συλληφθέντα Ηλία Μούζου.

«Όταν πυροβολήθηκε μέλος της Αστυνομίας«, διερωτήθηκε, «τι άλλαξε και μιλούν για μηδενική ανοχή;».

Κώστας Α. Κωνσταντίνου

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy