Με τετράτροχες διέλυσαν φωλιές χελωνών

Με ένα θλιβερό και συνάμα πρωτόγνωρο γεγονός ήρθαν αντιμέτωποι χθες επιθεωρητές του Τμήματος Αλιείας που επισκέφθηκαν την παραλία της Λίμνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φιλελευθερου, οι επιθεωρητές δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τη σκόπιμη καταστροφή, όπως διαπιστώθηκε, που επέφεραν άγνωστοι που οδηγούσαν μετά μανίας ξανά και ξανά την τετράτροχη γουρούνα τους πάνω από τις φωλιές.

19 κλουβιά από τα 70 που βρίσκονταν τοποθετημένα σε διάφορα σημεία επί της παραλία της Λίμνης στην περιοχή του κόλπου της Πόλης Χρυσοχούς καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Όλα τα σημεία φωλεοποίησης καταστράφηκαν και μαζί τους καταστράφηκαν και οι σημάνσεις που ήταν τοποθετημένες επί των κλουβιών, σε μια προσπάθεια να γνωρίζουν αυτοί που πραγματοποιούν το πρόγραμμα στοιχεία για το πότε ξεγέννησαν οι χελώνες τα αυγά τους.Το περιστατικό συνέβη σε παραλία που εμπίπτει εντός του Τόπου Κοινοτικής Σημασίας – Πόλις Γιαλιά και συγκεκριμένα στην παραλία της Λίμνης.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.