Μεγάλη χαμένη ευκαιρία

Η Αλκή έμεινε στην ισοπαλία στο παιχνίδι με την Πάφο (1-1) για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και οι φίλοι της ομάδας αποχώρησαν στεναχωρημένοι από το γήπεδο.

Η ομάδα τους ήταν κυρίαρχη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως μια μεγάλη ευκαιρία για την «αθάνατη», στην προσπάθεια που κάνει για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα.]

Ο Σάββας Δαμιανού είδε στο ξεκίνημα την ομάδα του να έχει πρόβλημα στην άμυνα, ωστόσο στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν καλύτερα, όταν οι παίκτες της Αλκής πήραν την κατοχή της μπάλας.

Μέχρι την ισοφάριση στο σκορ από τον Ντίλαν στο 45+1, η Αλκή ήταν η ομάδα που είχε τις περισσότερες πιθανότητες να σκοράρει. Σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, η Πάφος ήταν στο δικό της μισό γήπεδο και η Αλκή δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αυτό είναι που στεναχώρησε περισσότερο τους φίλους της Αλκής, αφού η ομάδα θα μπορούσε να πάρει άλλο ένα σημαντικό τρίποντο και να δει τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως καταστροφικό, ωστόσο η ομάδα έδειξε πως μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερε.Χρίστος Αποστολίδης

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.