Μελέτη και αξιοποίηση των θέσεων που κατέθεσαν τα κόμματα στο Εθνικό

Την ικανοποίηση της εκφράζει η Κυβέρνηση για την παραγωγική, όπως τη χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, συζήτηση μεταξύ των κομμάτων στο Εθνικό.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι εκτιμά πως για να ολοκληρωθεί η συζήτηση για το θέμα μελέτη όσων έγιναν και όσων πρέπει να γίνουν στο μέλλον θα χρειαστεί και άλλες συνεδρίες του Εθνικού Συμβουλίου.

Ο κ. Χριστοδουλίδης πρόσθεσε, η Ε/κ πλευρά είναι έτοιμη να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη λύσης του Κυπριακού, προσθέτοντας ότι στο Εθνικό γίνεται παραγωγικός διάλογος και στο τέλος θα μελετηθεί πως θα αξιοποιηθούν τα δεδομένα που κατατέθηκαν από τα κόμματα.

Ερωτηθείς για την αυριανή παρουσία του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών στη συνεδρία του Εθνικού, είπε ότι αυτή γίνεται στο πλαίσιο συντονισμού Ελλάδας – Κύπρου στα θέματα ασφάλειας και εγγυήσεων στο Κυπριακό, προσθέτοντας ότι η Ελληνική κυνβέρνηση δεν εμπλέκεται στα κεφάλαια που εμπίπτουν στις εσωτερικές πτυχές.

Προχωρεί κανονικά ο ενεργειακός προγραμματισμός της ΚΔΟ Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι η υλοποίηση των ενεργειακών σχεδιασμών της Κυπριακής Δημοκρατίας, ειδικά στο τεμάχιο 11 της ΑΟΖ προχωρούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.