Μέσω ταχυδρομείου ήθελε να προωθήσει το εμπόριο κάνναβης που έκανε

Ενώ βρισκόταν υπό κράτηση για ανάλογη υπόθεση, νέο δέμα κάνναβης που έφερε το όνομα του υπό κράτηση υπόπτου έφθασε στο ταχυδρομείο

Tο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον 54χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εισαγωγής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, δηλαδή ποσότητα κάνναβης βάρους δύο κιλών και αριθμό χαπιών έκσταση βάρους 280 γραμμαρίων, που εντοπίστηκαν χθες σε δέμα στο Ταχυδρομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ύποπτο δέμα, εντοπίστηκε χθες από Τελωνειακό Λειτουργό, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο Ταχυδρομείο Λάρνακας και ενημερώθηκε σχετικά η Αστυνομία.

Το δέμα είχε αποσταλεί από χώρα του εξωτερικού στην Κύπρο και σε αυτό αναγραφόταν ως παραλήπτης 54χρονος, ο οποίος τελούσε ήδη υπό κράτηση δυνάμει δικαστικού διατάγματος σχετικά με παρόμοιας φύσης υπόθεση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο 54χρονος είχε συλληφθεί από την Αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης 17 Ιουλίου, όταν είχε μεταβεί στο Ταχυδρομείο Λάρνακας και παρέλαβε ταχυδρομικό δέμα που επίσης περιείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους πέραν του ενός κιλού.

Μέλη της Αστυνομίας μετέφεραν χθες τον 54χρονο από το χώρο κράτησης του στο Ταχυδρομείο Λάρνακας, όπου στην παρουσία του ελέγχθηκε το δεύτερο ύποπτο δέμα, που όπως διαπιστώθηκε περιείχε μία συσκευασία με χάπια έκσταση, μεικτού βάρους 280 γραμμαρίων και τέσσερις συσκευασίας με φυτική ύλη κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους δύο κιλών περίπου.

Ο 54χρονος συνελήφθη εκ νέου χθες από την Αστυνομία βάσει δικαστικού εντάλματος και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy