Μια ατρόμητη γάτα έβγαλε νοκ άουτ 7 πιτ – μπουλ και γίνεται viral!

Αυτή είναι η Baby, μία ηλικιωμένη γάτα 16 ετών που υπό κανονικές συνθήκες το μόνο που θα έπρεπε να κάνει ήταν να κοιμάται, να γουργουρίζει και να τριγυρίζει γύρω από το μπολ με το φαγητό και το νεράκι της. 

Όμως, η Baby δεν είναι συνηθισμένη γάτα. Είναι γάτα – μαχητής. Γι’ αυτό και όταν τις προάλλες ιδιοκτήτες πιτ μπουλ πλησίασαν την ιδιοκτησία της αφεντικίνας της, τα πράγματα αγρίεψαν για τα καλά. Τι κι αν η Betty Jean Thompson προειδοποίησε τους ιδιοκτήτες των σκυλιών να μην φέρουν τα σκυλιά τους πολύ κοντά; Δεν την άκουσαν και ιδού τα αποτελέσματα.

Μια ατρόμητη γάτα έβγαλε νοκ άουτ 7 πιτ - μπουλ και γίνεται viral!

 

Η Baby κακοποίησε αγρίως, όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες, τους γεμάτους αυτοπεποίθηση σκύλους που δεν ήξεραν που πάνε να μπλέξουν. Και μπορεί να ακούγεται γελοία η προειδοποίηση “φύγετε μακριά, έχω γάτα”, αλλά η Thompson φρόντισε να προειδοποιήσει σχετικώς.

Μια ατρόμητη γάτα έβγαλε νοκ άουτ 7 πιτ - μπουλ και γίνεται viral!

 

Αν δεν την πίστευαν πριν, τώρα οι ιδιοκτήτες των σκύλων έχουν ποστάρει στα social media το πάθημα τους, το δικό τους και των τετράποδων συντρόφων τους που βρέθηκαν στα νύχια της φονικής Baby, που μέσα σε λίγη ώρα είχε μετατρέψει την αυλή του σπιτιού της στον Καναδά σε πεδίο μάχης: τα περισσότερα σκυλιά έφυγαν από το σημείο γεμάτα με αμέτρητες βαθιές γρατζουνιές, με τραύματα στα μάτια και τη μουσούδα και σίγουρα με το ηθικό τους σε κακή κατάσταση.

Μια ατρόμητη γάτα έβγαλε νοκ άουτ 7 πιτ - μπουλ και γίνεται viral!

 

Ας σημειωθεί ότι εκτός από τους σκύλους που πέρασαν ένα βράδυ στο κτηνιατρείο, λόγω των τραυμάτων τους, σ’ αυτή τη μάχη τραυματίστηκαν και κάποιοι εκ των ιδιοκτητών, όπως η Kyla Grover που πέρασε κι αυτή λίγες ώρες στα επείγοντα με φρικτές γρατζουνιές που απέκτησε ενώ προσπαθούσε να ξεκολλήσει τη γάτα από τα άτυχα σκυλιά της.

Εννοείται ότι η γάτα έγινε είδηση και σίγουρα κανείς ιδιοκτήτης σκύλου δεν θα ξαναπεράσει έξω από την αυλή της, όσο ζει (και διαφεντεύει την περιοχή της).

lifo.gr

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy