Μία εβδομάδα ρεπό από Ρανιέρι!

Παρά την ήττα από την Άρσεναλ, οι παίκτες της Λέστερ άκουσαν ευχάριστα νέα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, καθώς ο Κλαούντιο Ρανιέρι τους ανακοίνωσε ότι έχουν μία εβδομάδα ρεπό.

Ο Ιταλός είχε βάλει στοίχημα με τους ποδοσφαιριστές του ότι αν φτάσουν στο 3/3 κόντρα σε Λίβερπουλ, Σίτι και Άρσεναλ, τότε θα τους άφηνε ελεύθερους για μία εβδομάδα, καθώς υπάρχει διακοπή στην Premier League λόγω των υποχρεώσεων στο FA Cup. Ωστόσο, ο πρώην ομοσπονδιακός της εθνικής Ελλάδας έμεινε ευχαριστημένος με τους 6 βαθμούς σε αυτά τα τρία ματς και έτσι παραχώρησε το ρεπό των 7 ημερών.

«Είχαμε βάλει ένα στοίχημα με τους παίκτες μου και μου είπαν: “Αν πάρουμε 9 βαθμούς, θα μας ρεπό για μια εβδομάδα;”. Τώρα πήραμε μόνο έξι πόντους, αλλά σκέφτηκα ότι είναι εντάξει. Ήμουν χαρούμενος με ένα βαθμό κόντρα στη Σίτι και ένα βαθμό, οπότε αντί για δύο βαθμούς, πήραμε τρεις. Τους είπα “Εντάξει. Είναι σαν να κερδίσατε. Πηγαίνετε σπίτι και θα τα πούμε την άλλη Δευτέρα. Το αξίζουν. Είχαν τρομερή απόδοση σήμερα», είπε ο Ρανιέρι και συμπλήρωσε με αρκετή δόση χιούμορ.

«Δεν ξέρω πού θα πάνε. Μάλλον στο Ντουμπάι. Μπορούν να πάνε όπου θέλουν. Εγώ θα μείνω μία μέρα στο Λονδίνο και μετά θα πάω στη Ρώμη».
www.sport-fm.gr

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy