Μηδέν στο “Παπαδόπουλος”

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο μόνο μια ομάδα χρειαζόταν τη νίκη, τελικά δεν την πανηγύρισε καμία. Οθέλλος και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0 στο “Παπαδόπουλος” το απόγευμα του Σαββάτου, αποτέλεσμα που δεν… χαλά τους γηπεδούχους οι οποίοι πήραν έναν σημαντικό βαθμό ενόψει playoffs. Λίγες οι φάσεις, με την ΑΕΛ περισσότερο να σκέφτεται τον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Ερμή και τον Οθέλλο στο 71′ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο τετ-α-τετ με τον Λοΐζου.

Οθέλλος: Ρόιν, Ευθυμίου, Σπρόκελ, Βασιλείου, Παναγιώτου (62′ Γκριν), Ουλίσε, Κχμαλάτζε, Πουτζιουρής, Γκριγκαλασβίλι (90′ Γκαρσία), Χατζηγιαννακού, Λοΐζου

ΑΕΛ: Φεγκρούς, Καρλίτος, Εντμάρ, Μεντί, Ελευθερίου, Νικολάου, Οχένε (84′ Λίλλης), Σταύρου, Σέμα, Σαρντινέρο (46′ Καλό), Ιονίτα (59′ Ντιαλό)

Κίτρινες: Χατζηγιαννακού (4η), Βασιλείου / Ντιαλό

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Κώστας Σακκάς: “Από την αρχή ο στόχος ήταν να κάνουμε μία οργανωμένη ομάδα και να παραμείνει έτσι μέχρι τέλους για να διεκδικήσει την παραμονή και τον πετύχαμε. Πλέον πάμε στη φάση των πλέι οφ όπου είναι διαφορετικά τα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι θα είναι τελικός, όμως με εμφανίσεις όπως τη σημερινή, με πάθος και πειθαρχία θα τα καταφέρουμε. Στα τελευταία ματς δεν ήμασταν τόσο καλοί, όμως σε μια ομάδα όπως τη δική μας, οι απουσίες χαλούν τη χημεία. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Η ομάδα μας είναι μέσα στις πέντε καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος. Υστερούμε στο εύκολο γκολ και θα δουλέψουμε να το διορθώσουμε. Αυτή η ομάδα αξίζει να μείνει”.

Για τον Σερτζίνιο Γκριν: “Υπήρχε ένα θέμα, λύθηκε εσωτερικά και συνεχίζει κανονικά στην ομάδα”.

Χριστάκης Χριστοφόρου: “Για το παιχνίδι δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, από τη στιγμή που το μυαλό μας είναι στον επαναληπτικό της Τετάρτης. Βάλαμε κάποιους νέους παίκτες να αγωνιστούν, είδαμε κάποια πράγματα που μας άρεσαν και ευτυχώς που δεν έχουμε τραυματισμούς. Όλα καλά για το παιχνίδι μπορώ να πω. Καλώ τον κόσμο μας να μας συμπαρασταθεί την Τετάρτη, στον κρίσιμο επαναληπτικό με τον Ερμή”.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy