Άσκηση έκτακτης ανάγκης στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

449
ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Μικρής κλίμακας άσκηση θα διεξαχθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με στόχο τη διαπίστωση του βαθμού ετοιμότητας σε περιπτώσεις κρίσεων, των υπηρεσιών που εμπλέκονται στη λειτουργία του αερολιμένα.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση της Hermes Airports, διαχειριστή των  αεροδρομίων της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρεται ότι «στην άσκηση που θα αρχίσει στις 9:45 το βράδυ και θα ολοκληρωθεί γύρω στις 11:00 το βράδυ της Τρίτης 28 Νοεμβρίου, αναμένεται να συμμετάσχουν διάφοροι φορείς και υπηρεσίες. Σκοπός της άσκησης, η οποία διοργανώνεται από τον διαχειριστή των αεροδρομίων, είναι η διαπίστωση του βαθμού ετοιμότητας των  αρμοδίων υπηρεσιών που εμπλέκονται στη λειτουργία του αερολιμένα, σε περιπτώσεις κρίσεων».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η άσκηση, δεν θα είναι ανοικτή προς τα ΜΜΕ για ειδησεογραφική κάλυψη και η Hermes Airports ζητεί την κατανόηση του κοινού, το οποίο και ευχαριστεί εκ των προτέρων για τη συνεργασία του».

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.