Μικρό σκάφος βυθίστηκε ανοικτά της Λεμεσού, ενώ διασώθηκαν οι δύο ναυαγοί

 Άμεσο κίνδυνο διέτρεξαν δύο Σύριοι όταν το σκάφος του οποίου επέβαιναν παρουσίασε βλάβη και βούλιαξε ανοικτά της Λεμεσού.  Οι δύο διασώθηκαν από ψαράδες που βρίσκονταν στην περιοχή και στη συνέχεια παραλήφθηκαν από άκατο της λιμενικής αστυνομίας, που έσπευσε επί τόπου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 8.30 χθες το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία ότι σκάφος 6 μέτρων είχε βουλιάξει στην θαλάσσια περιοχή ανοικτά της ανατολικής Λεμεσού. Άκατος της λιμενικής αστυνομίας έσπευσε στην περιοχή.

Όπως διαπιστώθηκε, στο σκάφος επέβαιναν δύο Σύριοι, οι οποίοι διασώθηκαν από ψαράδες, που βρίσκονταν στην περιοχή και αντιλήφθηκαν τη βύθιση του σκάφους. Οι δύο παραλείφθηκαν και μεταφέρθηκαν στη στεριά. Ο ένας εκ των δύο παρουσίασε ιατρικά προβλήματα, έτσι διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου και νοσηλεύεται.

Παράλληλα, τα μέλη της λιμενικής εντόπισαν το χώρο του ναυαγίου και διαπίστωσαν ότι προεξείχε η πλώρη του βυθισμένου σκάφους στην επιφάνεια και αποτελούσε κίνδυνο για την ναυσιπλοΐα. Έτσι το σημείο σηματοδοτήθηκε με αναλάμπων φανό.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy