Μήνυμα νίκης για την αλλαγή

Εγκαίνια του εκλογικού επιτελείου του Στ. Μαλά στη Λεμεσό

Το πρώτο μαζικό θετικό μήνυμα υποστήριξής της στον Σταύρο Μαλά έδωσε χθες το βράδυ η Λεμεσός μέσα από την ενθουσιώδη παρουσία εκατοντάδων πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού επιτελείου του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Πρώην και νυν δήμαρχοι, βουλευτές και δημοτικοί σύμβουλοι, επιστήμονες και άλλοι εργαζόμενοι, απλοί πολίτες του καθημερινού μόχθου και κυρίως νέοι άνθρωποι κατέκλυσαν μέσα και έξω τους χώρους του εκλογικού επιτελείου που βρίσκεται στα φώτα Πενταδρόμου, εκφράζοντας την αποφασιστικότητά τους να συμβάλουν ο καθένας από το πόστο του και με τον τρόπο του στην προσπάθεια του Σταύρου Μαλά για πραγματική αλλαγή, ώστε να δει ο τόπος και ο λαός καλύτερες μέρες.

«Η αποψινή συγκέντρωση της Λεμεσού στέλνει το μεγάλο και αδιαμφισβήτητο μήνυμα της νίκης… το μήνυμα ότι όλοι εμείς εδώ είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε την πραγματική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα μας», ανέφερε ο κ. Μαλάς επισημαίνοντας ότι η παρουσία των πολιτών της Λεμεσού αποτελεί το αποκορύφωμα των μηνυμάτων που φτάνουν καθημερινά από την κοινωνία ότι «η δική μας προσπάθεια, βασισμένη στον τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο, στην αποφασιστικότητα, την τόλμη και πάνω απ’ όλα την αξιοπιστία, είναι η απάντηση για το αύριο που μας ενώνει όλους».

Αναλύοντας τις σκέψεις και το πρόγραμμά του, ο Σταύρος Μαλάς τόνισε την ανάγκη «όλοι μαζί να ενώσουμε τα χέρια για να μπορέσουμε πραγματικά να φέρουμε την αλλαγή».

Εκφράζοντας τα συναισθήματα της πλειοψηφίας του απλού κόσμου, ο κ. Μαλάς τόνισε ότι «όλοι αγωνιούμε για το μέλλον της χώρας μας, αγωνιούμε να τη δούμε επανενωμένη και ελεύθερη, γιατί δεν μπορούμε να βλέπουμε νέα παιδιά να αντικρίζουν το μέλλον τους με απόγνωση».

Μιλώντας ειδικότερα για τη Λεμεσό, τόνισε ότι «δεν νοείται η πόλη να μην έχει αναβαθμισμένες κλινικές και ειδικά καρδιοχειρουργική και νευροχειρουργική, τις οποίες σχεδιάσαμε αλλά δεν υλοποιήθηκαν».

Χρήστος Χαραλάμπους

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy