Μήνυμα Οζερσάι για την αναγνώριση των πτωμάτων στην Καρπασία

Δυστυχώς οι υποψίες τους αποδείχθηκαν σωστές γράφει ο Κουντρέτ Οζερσάι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γι’ αυτούς που προσέφυγαν στην Υπάτη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες στην Κύπρο με την υποψία ότι οι σοροί που είχαν εντοπιστεί πριν μέρες σε παραλίες στην Καρπασία ανήκαν σε συγγενείς τους.
 
Ο κ. Οζερσάι γράφει ότι τους βοήθησε και πήγαν στην «χώρα μας» – εννοώντας το ψευδοκράτος – «αναγνώρισαν τις σορούς και δυστυχώς ήταν σωστές οι εκτιμήσεις τους». Προσθέτει δε ότι αυτοί που δεν έχουν την χώρα τους στα χέρια τους, αναγκάστηκαν να φύγουν για λόγους πέραν της δικής τους θέλησης και ενώ ανέμεναν να πάνε κοντά στους δικούς τους, «τα άψυχα σώματά τους φτάνουν σε ξένες παραλίες. Μετά από αυτό θα πρέπει να διευθετηθεί το που θα γίνουν οι κηδείες και πως θα φτάσουν εκεί οι σοροί. Εμείς θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας αλλά ότι οι ψυχές φύγουν πιο το όφελος…».
 
Όσοι κάποιοι γίνονται ακόμα πιο άσπλαχνοι, οι οικουμενικές αξίες διαβρώνονται πολύ πιο γρήγορα και ο άνθρωπος ντρέπεται που είναι άνθρωπος, καταλήξει ο «υπουργός εξωτερικών», Κουντρέτ Οζερσάι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy