Μειωμένη ορατότητα στους δρόμους

Λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε ολόκληρη την Κύπρο, το οδικό δίκτυο έχει καταστεί ολισθηρό, ενώ σε περιοχές όπου πέφτουν καταρρακτώδεις βροχές, η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις διακινήσεις τους, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Λόγω τροχαίου δυστυχήματος, που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου, στο δρόμο επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Καταιγίδες χαλάζι και ισχυροί άνεμοι

Χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή της Κύπρου και τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι βροχερός με καταιγίδες.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσια, ο καιρός σήμερα θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ σε καταιγίδα δυνατό να πνέουν μεταβλητοί ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά τόπους κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 6 στα ψηλότερα ορεινά.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy