Mobile photography στο 6Χ6 Κέντρο Φωτογραφίας

Παράθυρα

Mobile photography στο 6Χ6 Κέντρο Φωτογραφίας

Mobile photo awards 2017, παγκόσμια πρώτη παρουσίαση

Η παγκόσμια πρώτη παρουσίαση των νικήτριων φωτογραφιών του μεγαλύτερου διαγωνισμού mobile photography στον κόσμο, “The 6th Annual Mobile Photography Awards” γίνεται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην γκαλερί του Κέντρου Φωτογραφίας 6×6, στη Λεμεσό. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ όλες οι φωτογραφίες θα διατίθενται προς πώληση.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό φωτογραφίας του είδους του στον οποίο υποβάλλονται αποκλειστικά εικόνες που έχουν φωτογραφηθεί και επεξεργαστεί σε κινητό ή άλλη mobile συσκευή (tablet). Στον φετινό διαγωνισμό υποβλήθηκαν συνολικά πέντε χιλιάδες φωτογραφίες από 70 χώρες, ενώ 11 κριτές από διάφορα σημεία του κόσμου ανέλαβαν να αναδείξουν τους νικητές. Από το 2011 που ξεκίνησε ο διαγωνισμός έχουν παρουσιαστεί περισσότερες από 20 εκθέσεις mobile photography σε Νέα Υόρκη, Λος Αντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Τορόντο, Μελβούρνη και αλλού. Είναι η πρώτη φορά που ο διαγωνισμός αυτός ταξιδεύει στην Κύπρο και μάλιστα για την παγκόσμια πρώτη παρουσίαση των νικητριών φωτογραφιών του.

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει συνολικά 18 θεματικές κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες πορτρέτα, νεκρή φύση, φωτορεπορτάζ και άλλες πιο συγκεκριμένες θεματικές όπως νερό, σιλουέτες, αρχιτεκτονική και άλλα.

Η έκθεση διαρκεί μέχρι τις 04.03.2017

Ωρες Κοινού: Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 18:00 & Σάββατο 10:00 – 13:00

Zarni Myo, Win TravelJ ennifer Thomas, Arch Design
Zarni Myo, Win TravelJ ennifer Thomas, Arch Design

 

Helen Breznik, Self Portraits 1961
Helen Breznik, Self Portraits 1961

 

Giles Clarke, Photo Journalism
Giles Clarke, Photo Journalism
Jennifer Thomas, Arch Design
Jennifer Thomas, Arch Design

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy