Μόνη ελπίδα ο Σταύρος Μαλάς

«Οι συνταξιούχοι της Κύπρου, ύστερα από τις ζημιές που έχουν υποστεί στο βιοτικό τους επίπεδο τα τελευταία 5 χρόνια, δεν έχουν κανένα λόγο να σκεφτούν το ενδεχόμενο να ψηφίσουν τη σημερινή κυβέρνηση και τον κ. Αναστασιάδη ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε βεβαίως τον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ είχαν ψηφίσει σχεδόν όλες τις νομοθεσίες, οι οποίες έχουν επηρεάσει το βιοτικό επίπεδο των συνταξιούχων και των εργαζομένων και της πλειοψηφίας του κυπριακού λαού» διεμήνυσε από το φεστιβάλ της ΕΚΥΣΥ ο Γενικός της Γραμματέας.

Άντρος Κυπριανού και Πάμπης Κυρίτσης -οι οποίοι χαιρέτισαν το φεστιβάλκάλεσαν τους συνταξιούχους να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά, την μόνη επιλογή ελπίδας για τους συνταξιούχους, τους ευάλωτους, για όλους τους Κυπρίους. Συνεχάρηκαν επίσης τα άτομα της τρίτης ηλικίας για την προσφορά τους στην κοινωνία.

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς τόνισε, χαιρετίζοντας το φεστιβάλ, ότι δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν το βάρος της κρίσης να φορτώνεται στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, όπως είναι οι συνταξιούχοι. Ανέφερε πως ο ίδιος θα αγγίξει τα προβλήματα των ατόμων της τρίτης ηλικίας με ευαισθησία και κατανόηση και χαρακτήρισε άδικο να μην επιστρέφονται στους συνταξιούχους δικαιώματα και κεκτημένα που κερδήθηκαν με πολλές θυσίες και τα οποία κουτσουρεύτηκαν από τις πολιτικές λιτότητας.

Ο Σταύρος Μαλάς παρακολούθησε το πλούσιο πρόγραμμα του φεστιβάλ. Έπιασε μάλιστα το μικρόφωνο και μαζί με τους παρευρισκόμενους τραγούδησαν «της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ…».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy