Μόνο στο 36% η υλοποίηση της αναπτυξιακής πολιτικής Αναστασιάδη”

Μόνο στο 36% η υλοποίηση του αναπτυξιακού προϋπολογισμού το πρώτο 9μηνο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την Πέμπτη 19/10/2017 το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας η κυβέρνηση Αναστασιάδη κατάφερε να υλοποιήσει μόνο το ένα τρίτο του αναπτυξιακού προϋπολογισμού. Αυτό αναδεικνύει και πάλι την αργή  ανταπόκριση της κυβέρνησης ,στη δημιουργία θέσεων εργασίας μέσω κρατικών αναπτυξιακών έργων που θα οδηγούσαν στην τόνωση της  οικονομίας, επισημαίνει σε σημερινή του ανακοίνωση το επιτελείο  του Υποψήφιου Προέδρου Σταύρου Μαλά,

Σχολιάζοντας το θέμα αυτό το επιτελείο αναφέρει πως η κυβέρνηση του Ν. Αναστασιάδη επιβεβαιώνει αυτό που όλοι οι πολίτες εδώ και καιρό έχουν διαπιστώσει. “Ότι είναι κυβέρνηση που στοχεύει μόνο στις εντυπώσεις.”

Κάθε χρόνο, συνεχίζει η ανακοίνωση, εξαγγέλλουν αναπτυξιακά έργα που δεν τα υλοποιούν και επανέρχονται με νέες εξαγγελίες των ίδιων έργων επενδύοντας στην άγνοια ή τη λήθη.

Το επιτελείο Σ. Μαλά τονίζει επίσης πως, γεγονός παραμένει ότι πανηγυρίζουν για την ευκαιριακή και συγκυριακή μεγέθυνση της οικονομίας ενώ στόχος θα έπρεπε να ήταν  η πραγματική και σταθερή ανάπτυξη προς όφελος των πολλών και όχι των λίγων και προνομιούχων στους οποίους διαμοιράζουν  τον παραγωγικό πλούτο.

 

Διαβάστε επίσης:   Τα έργα ανάπτυξης έμειναν στο ράφι

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy