MTN TV Go: Αλλάζει την τηλεοπτική εμπειρία!

Σε ελάχιστες ημέρες από το λανσάρισμα της MTN TV η ανταπόκριση του κόσμου υπερέβη τους αρχικούς σχεδιασμούς της εταιρείας και καθιερώνει την υπηρεσία ως τη νέα επιλογή για τηλεόραση… όχι μόνο μέσα αλλά και έξω από το σπίτι!

Η MTN κάνει ακόμη μια φορά τη διαφορά με την εισαγωγή της MTN TV, η οποία εκτός από το πλούσιο της περιεχόμενο προσφέρει μοναδικές διαδραστικές υπηρεσίες που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι συνδρομητές της παρακολουθούν τηλεόραση προσφέροντας μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας.

Η πρώτη τεχνολογική καινοτομία απαλλάσσει τον θεατή από την ανάγκη να βρίσκεται σπίτι για να δει την αγαπημένη του ταινία ή σειρά! Το TV Go επιτρέπει στο συνδρομητή της MTN TV να απολαμβάνει περιεχόμενο από επιλεγμένα τοπικά και διεθνή κανάλια και έξω από το σπίτι, από το tablet ή το smartphone, κατεβάζοντας εντελώς δωρεάν την εφαρμογή που είναι διαθέσιμη σε iOS και Android.

Η δεύτερη τεχνολογική καινοτομία είναι η δυνατότητα Multiview με την οποία δυο άτομα (στο σπίτι ή εκτός) μπορούν να παρακολουθούν διαφορετικά προγράμματα ταυτόχρονα (για παράδειγμα ο ένας στην τηλεόραση και ο άλλος στο tablet).

Οι τεχνολογικές δυνατότητες που προσφέρει η ΜΤΝ ΤV αλλάζουν το τοπίο ακόμη περισσότερο, καθώς, πέρα του TV Go, οι συνδρομητές θα έχουν και αρκετές άλλες δυνατότητες στη διάθεση τους όπως τη δυνατότητα Record σύμφωνα με την οποία μπορούν, όπου κι αν βρίσκονται, να κάνουν εγγραφή τα αγαπημένα τους προγράμματα για να τα δουν αργότερα.

Επιπλέον, αν ο συνδρομητής ξεχάσει να προγραμματίσει την εγγραφή της αγαπημένης του σειράς, υπάρχει η δυνατότητα Replay με την οποία μπορεί να πάει πίσω στον προγραμματισμό ενός καναλιού μέχρι και 7 ημέρες. Ενώ αν δεν προλάβει την αρχή της αγαπημένης του ταινίας ή εκπομπής, μπορεί πολύ απλά να την ξεκινήσει από την αρχή.

Η ΜΤΝ συνεχίζει να δίνει πάντα περισσότερα – τώρα και στον τομέα της τηλεόρασης ήρθε για να προσφέρει μια νέα συναρπαστική εμπειρία ψυχαγωγίας για τους συνδρομητές της.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy