Νέα δολοφονία στην Αγλαντζιά με θύμα ηλικιωμένη γυναίκα (Pics)

Νεκρή, φιμωμένη και δεμένη στην οικία της στην Αγλαντζιά, εντοπίστηκε μια 70χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ηλικιωμένη, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, εντοπίστηκε γύρω στις 10 το πρωί της Δευτέρας, δεμένη και φιμωμένη, ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως στόχος των δραστών ήταν η ληστεία της οικίας.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε η κόρη της, ενώ σε διπλανό διαμέρισμα διαμένει ο γιος της, ο οποίος φαίνεται πως είχε προγευματίσει το πρωί της Δευτέρας με την άτυχη γυναίκα και στην συνέχεια αναχώρησε για την εργασία του.

foniko aglantzia (2)

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας Αντρέα Αγγελίδη, έχουν αρχίσει άμεσα οι εξετάσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες και πως θα συνεχιστεί ο κύκλος των καταθέσεων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της ηλικιωμένης για εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς Χαράλαμπος Πετρίδης ο οποίος βρέθηκε στη σκηνή, έκανε λόγο για ένα άσχημο και θλιβερό επεισόδιο.

Την ίδια ώρα τα μέλη της αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών.

foniko aglantzia (4)

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία η οποία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ στο σημείο βρίσκονται επίσης οι Ιατροδικαστές, Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy