Νέα τριάρα από την Δόξα

Η κατρακύλα της Ομόνοιας δεν έχει τελειωμό. Αυτή την φορά δέχθηκε νέα τριάρα στο ΓΣΠ από την Δόξα στο τελευταίο παιγνίδι της α’ φάσης του πρωταθλήματος Cyta. Οι «πράσινοι» ήταν αποδεκατισμένοι αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για το ότι έχασε με 3-1.

Με προσωπική ενέργεια του Ιωάννου από τα αριστερά, βρήκε με μπαλιά τον Κιφουετί που κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα στο 44΄’ με την Δόξα να παίρνει κεφάλι στο σκορ. Η Ομόνοια δέχθηκε το γκολ ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Παναγιώτου.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι το ξεκίνησε και το δεύτερο η Δόξα. Ο Σαντίκ στο 48′ έφυγε απέναντι από τον Αντωνίου, πλάσαρε ιδανικά και έκανε το 0-2. Στο 53′ η Ομόνοια μείωσε στο σκορ με τον Κατσαντώνη, με σουτ που επιχείρησε από το ύψος της περιοχής.

Στη συνέχεια προσπάθησαν οι γηπεδούχοι να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με κορυφαία στιγμή του Κανού στο 67′ όταν έκανε την προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής, χωρίς όμως να βρει στόχο. Η πίεση των «πρασίνων» δεν απέφερε καρπούς αν και είχαν και δοκάρι με τον Εκίθα στο 90’+3′. Η Δόξα καθάρισε το παιχνίδι με τον Παπαφώτη στο 90’+6′.

Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που η Δόξα κερδίζει την Ομόνοια σε αγώνα πρωταθλήματος εκτός έδρας.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Αντωνίου, Βύντρα, Παναγιώτου (46′ Μαδούρο), Γ. Σοάρες, Φρανγκέσκου (46′ Σόλομον), Εκίθα, Μπρέεβελντ, Δημητρίου, Ζαρσίνιο, Κανού, Κατσαντώνης

ΔΟΞΑ: Χατζηφραγκίσκου, Σισοκό (55′ Κένιντι), Μπά, Μουχτάρης, Ρεδόνδο, Κιφουετί (62′ Λουίς Κάρλος), Ασαμόα, Νάρ (85′ Παπαφώτης), Ιωάννου, Σαντίκ, Πουτζιουρής

Κίτρινες: Μπρέβελντ, Μαδούρο, Σόλομον(3η)/Μπά, Σαντίκ, Ρεδόνδο

Κόκκινες: Πουτζιουρής

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy