Νέες υπερσύχρονες εγκαταστάσεις για τη Unicars στη Λευκωσία  

Αναβασθμισμένες υπηρεσίες στους λάτρεις της αυτοκίνησης προσφέρει πλέον η Unicars, μέσω των νέων υπερσύγχρονων εκθεσιακών της εγκαταστάσεων στο ΑΝΝΕΧ 3, στο Τhe Mall of Cyprus, που φιλοξενούν σε ανεξάρτητες εκθέσεις τις μάρκες Volkswagen, Seat και Skoda και όλη τη σειρά των μοντέλων τους.

Η αρχιτεκτονική και εσωτερική διαμόρφωση του κάθε εκθεσιακού χώρου έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί έτσι ώστε όχι μόνο να πληρούν τα πιο ψηλά πρότυπα ποιότητας, αλλά και να αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία της κάθε μάρκας. Σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής και συνολικής έκτασης 1.150 τ.μ, η επίσκεψη γίνεται μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας, όπου κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί με άνεση, να δει από κοντά όλα τα μοντέλα και -με την καθοδήγηση του καταρτισμένου προσωπικού- να επιλέξει το επόμενό του αυτοκίνητο.

Η παρουσία των νέων εκθεσιακών χώρων της Unicars στο πιο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας, φέρνει την εταιρία ακόμα πιο κοντά στους πελάτες της, προσφέροντάς τους εύκολη πρόσβαση, άνετους χώρους στάθμευσης, αλλά και τη δυνατότητα συνδυασμού της επίσκεψής τους με άλλες δραστηριότητες.

Η Χριστιάννα Διογένους, CEO της Unicars, δήλωσε σχετικά: «Οι εκθεσιακοί μας χώροι στη Λεωφόρο Λεμεσού έγραψαν ιστορία, βάζοντας για δεκαετίες γενιές και γενιές Κυπρίων στη θέση του οδηγού. Με βασικό μέλημα τις ανάγκες και προτεραιότητες των επισκεπτών, έχουμε επενδύσει στη δημιουργία νέων εκθεσιακών εγκαταστάσεων σε μια προνομιούχα και εύκολα προσβάσιμη περιοχή. Οι χώροι μας στο ΑΝΝΕΧ 3, στο Τhe Mall of Cyprus, δημιουργήθηκαν με καινοτόμο σχεδιασμό, υψηλές προδιαγραφές και προσοχή στη λεπτομέρεια, με στόχο να αποτελέσουν τη νέα αφετηρία μέσα από την οποία η Unicarsθα εγκαινιάσει μια νέα εποχή, συνεχίζοντας την ιστορική της πορεία».

 

3,88x2,88m

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy