Νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο σπίτι του στο Βόσπορο ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, Μεχμέτ Γιαβούζ Γιλμάζ.   Ο 38χρονος ο οποίος ήταν ο μεγαλύτερος γιος του πρώην πρωθυπουργού, εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι του, εντός της οικίας του στην περιοχή Beykoz.  

Όπως μεταδίδει το Doğan News Agency, έφερε τραύμα από όπλο στο κεφάλι. 

Δίπλα από το κρεβάτι βρέθηκε ένα πυροβόλο όπλο σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι σωματοφύλακές τους οι οποίο άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού με τη βοήθεια κλειδαρά.

Αρχικά τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν πως ο άνδρας αυτοκτόνησε, ωστόσο διακινούνται και σενάρια που κάνουν λόγο για δολοφονία καθώς οι αρχές χαρακτήρισαν «ύποπτο» το θάνατό του. 

Ο Μεσούτ Γιλμάζ, ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός της Τουρκίας τρεις φορές από το 1991 έως το 1999, βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν έμαθε τα τραγικά νέα και λέγεται πως άμεσα έφυγε με αεροπλάνο για την Κωνσταντινούπολη.  

Οι τουρκικές αρχές ερευνούν όλα τα σενάρια ενώ εντός της ημέρας αναμένεται η νεκροψία ενώ στα χέρια των ερευνητών βρίσκεται το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος. 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy