Νέο πρόγραμμα ανταμοιβής Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με ποτήρια Cordon Bleu

filladio le cordon blue 44.4x21cm

Τα προγράμματα ανταμοιβής συνεχίζονται στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες τους να αποκτήσουν ποτήρια της συλλογής Le Cordon Bleu.

 

Τα ποτήρια Le Cordon Bleu είναι φτιαγμένα από Kwarx, ένα νέο υλικό προηγμένης τεχνολογίας με μοναδικά χαρακτηριστικά. Τα συγκεκριμένα ποτήρια μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων χωρίς να θαμπώσουν, έχουν υψηλή ανθεκτικότητα και διατηρούν το 100% της διαφάνειας του υλικού. Τα σετ ποτηριών που μπορούν να αποκτήσουν οι πελάτες των Υπεραγορών περιλαμβάνουν χαμηλά ποτήρια, ποτήρια νερού, σαμπάνιας, για λευκό και κόκκινο κρασί. Άλλα προϊόντα Le Cordon Bleu που διατίθενται σε προσφορά, χωρίς κουπόνια, είναι επαγγελματικό ανοιχτήρι κρασιού, κανάτα νερού 1L και wine cooler.

 

Από τις 25/06 έως και τις 11/11 οι πελάτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ μπορούν να λάβουν μέρος στο νέο πρόγραμμα ανταμοιβής, μέσω του οποίου με ψώνια αξίας €20 λαμβάνουν ένα κουπόνι. Συμπληρώνοντας τα ανάλογα κουπόνια παίρνουν σετ ποτηριών Le Cordon Bleuεντελώς δωρεάν, ενώ με λιγότερα κουπόνια μπορούν να τα αποκτήσουν σε μειωμένη τιμή.

 

Οι συμπληρωμένες κάρτες θα ανταλλάζονται μέχρι τις 18/11/2018 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Το πρόγραμμα ισχύει μόνο για τους κατόχους της SocialFamilyCard.

 

Επιπλέον, συμπληρώνοντας ένα σύντομο ερωτηματολόγιο στην ιστοσελίδα www.tellalphamega.com/continuity, οι πελάτες των Υπεραγορών θα μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν τα εξής σετ ποτηριών Le Cordon Bleu:1 σετ 4 χαμηλών ποτηριών, 1 σετ 4 ποτηριών για λευκό κρασί, 1 σετ 4 ποτηριών για κόκκινο κρασί, καθώς και 1 wine cooler, αξίας €142. Ένας τυχερός πελάτης θα κληρώνεται κάθε μήνα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy