Νέο θανατηφόρο με θύμα 21χρονο

Νεαρός ηλικίας 21 χρόνων, ο Σταύρος Παστού, από τη Λευκωσία έχασε σήμερα τα ξημερώματα τη ζωή του σε δυστύχημα που σημειώθηκε με τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα γύρω στις 01.40 σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία ότι στο δρόμο Αγίας Νάπας – Πρωταρά, παρά το στρίψιμο που οδηγεί στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, είχε σημειωθεί τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας και της τροχαίας Αμμοχώστου μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν πτώμα αγνώστου νεαρού άνδρα.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διεφάνη ότι ο νεαρός οδηγούσε τη μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα με κατεύθυνση από την Αγία Νάπα προς Πρωταρά όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου που σχηματίζεται δεξιά στροφή, για άγνωστους λόγους, απώλεσε τον έλεγχο της, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου προς τα αριστερά και το σώμα του να προσκρούσει σε μεταλλική πινακίδα η οποία βρισκόταν σε παρακείμενο χωράφι.

Από τη πρόσκρουση η μοτοσικλέτα ακινητοποιήθηκε μερικά μέτρα από το σώμα του νεαρού στο χωράφι.

Τα στοιχεία του νεαρού, που δεν έφερε προστατευτικό κράνος, παρέμειναν άγνωστα για αρκετές ώρες ωστόσο μετά από έρευνες της Αστυνομίας από τους αριθμούς εγγραφής της μοτοσικλέτας διαπιστώθηκε ότι αυτή ανήκε και οδηγείτο από τον Σταύρο Παστού, 21 ετών από τη Λευκωσία.

Η σορός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και τα ακριβή αίτια του θανάτου του νεαρού θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αργότερα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy