ΓΓ ΑΚΕΛ: Η Κυβέρνηση δεν ακούει οτιδήποτε χαλά τους σχεδιασμούς της για ιδιωτικοποιήσεις

Η Κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να ακούσει οτιδήποτε που χαλά τους σχεδιασμούς της για ιδιωτικοποιήσεις οι οποίοι προκύπτουν από τη φιλοσοφία και τις ιδεολογικές αγκυλώσεις της, δήλωσε ο ΓΓ το ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα ότι είναι αντισυνταγματική η αποκρατικοποίηση της Cyta.

Σε δηλώσεις στο περιθώριο της ημερίδας που διοργάνωσε σήμερα το ΑΚΕΛ με θέμα: «Αποτελεσματική αντιμετώπιση της διαπλοκής και διαφθοράς στην κυπριακή κοινωνία. Η δική μας πρόταση για Προοδευτικό Εκσυγχρονισμό», ο κ. Κυπριανού, αφού σημείωσε δεν είναι σημερινές αυτές οι γνωματεύσεις, αλλά των τελευταίων μηνών, είπε ότι το ΑΚΕΛ είχε υπόψη αυτές τις γνωματεύσεις, τις οποίες υπέδειξε στην Κυβέρνηση.

“Η Κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να ακούσει οτιδήποτε που χαλά τους σχεδιασμούς τους. Και όχι σχεδιασμοί που προκύπτουν από το μνημόνιο, ανέφερε, προσθέτοντας ότι “είναι σχεδιασμοί οι οποίοι προκύπτουν από τη φιλοσοφία και τις ιδεολογικές αγκυλώσεις τις οποίες έχει η Κυβέρνηση”.

Είπε ακόμη ότι το ΑΚΕΛ έχει αναλάβει πρωτοβουλία για να προωθήσει στη Βουλή προτάσεις νόμου οι οποίες θα στοχεύουν στον τερματισμό των ιδιωτικοποιήσεων και “θα επιμείνουμε μέχρι τέλους”.

Ερωτηθείς για την πρόθεση της Κυβέρνησης για δημιουργία μια νέας εταιρείας που θα αναλάβει τις εργασίες της Cyta, ο κ. Κυπριανού είπε ότι αυτό είναι “απλώς το όχημα για να προωθήσουν τις ιδιωτικοποιήσεις, για να αποξενώσουν την περιουσία των οργανισμών από τους οργανισμούς”.

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy