ΓΓ ΑΚΕΛ: Ο Νίκος Αναστασιάδης λειτουργεί με αντιφάσεις και ασυνέπεια

Οι πολίτες θέλουν να ακούν επιχειρήματα και προτάσεις για το πώς θα είναι καλύτερη η ζωή τους και όχι αντιπαραθέσεις βρισιών, χαρακτηρισμών και κτυπημάτων κάτω από τη μέση τόνισε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο Άντρος Κυπριανού υπέδειξε ότι θα είναι μάχη όλων σημειώνοντας ότι εκείνο που θα κρίνει το αποτέλεσμα είναι η ίδια η κάλπη.  Επίσης, σημείωσε ότι οι δημοσκοπήσεις είναι χρήσιμα εργαλεία για να βγαίνουν συμπεράσματα. Υπογράμμισε ωστόσο ότι το ΑΚΕΛ δεν εφησυχάζει από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων προσθέτοντας ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια σε πολιτικό επίπεδο αλλά και στο επίπεδο επαφής με τον κόσμο.

Αναφερόμενος στον Νίκο Αναστασιάδη, τόνισε ότι λειτουργεί με αντιφάσεις και ασυνέπεια στο κυπριακό με αποτέλεσμα να έχει καταστεί αναξιόπιστος ενώ για την οικονομία είπε ότι η φιλοσοφία του είναι πολλά για τους λίγους και λίγα για τους πολλούς. Έτσι, τόνισε, ο κ. Αναστασιάδης δεν είναι κατάλληλος για να επανεκλεγεί.

Για τον Νικόλα Παπαδόπουλο είπε ότι θα είναι καταστροφική η πολιτική που προτείνει στο κυπριακό ενώ για την οικονομία τον κατηγόρησε ότι ήταν πλήρως ταυτισμένος με Αναστασιάδη- Νεοφύτου και μόνο τώρα κατά την προεκλογική περίοδο έχουν διακόψει τον ομφάλιο λώρο που τους ένωνε. Όπως είπε, ο μεν Νίκος Αναστασιάδης ντύθηκε Άγιος Βασίλης και με τα λεφτά του δημοσίου μοιράζει παροχές προς διάφορες κατευθύνσεις ενώ αν ακούσει κάποιος τι προτείνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος και δεν ξέρει την προϊστορία του θα νομίζει πως είναι ΑΚΕΛικός.

Ο κ. ΓΓ του ΑΚΕΛ υπέδειξε ότι ο Σταύρος Μαλάς έχει πολιτικές θέσεις στο κυπριακό που αν υπάρχει συνεργασία από τουρκική πλευρά θα οδηγηθούμε σε λύση του κυπριακού ενώ στην οικονομία, σημείωσε, οι θέσεις του εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολλών και όχι των λίγων. Ο κ. Κυπριανού αναφέρθηκε και στο ήθος και την εντιμότητα του κ. Μαλά σημειώνοντας ότι είναι ένας άνθρωπος που δε διαφέρει από μας.

Ο κ. Κυπριανού κάλεσε τον κόσμο να δείξει εμπιστοσύνη στον Σταύρο Μαλά και να δώσουν μάχη για την υποψηφιότητά του.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy