ΓΓ ΑΚΕΛ: Προτεραιότητα Αναστασιάδη είναι οι εκλογές

Μεγάλη αναποφασιστικότητα να προχωρήσει στις συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού ενόψει προεδρικών εκλογών, καταλογίζει στον πρόεδρο Αναστασιάδη, ο γγ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο κύριος Κυπριανού τόνισε ότι προτεραιότητα μετά τη Γενεύη του Νίκου Αναστασιάδη είναι πως θα πάει στις προεδρικές εκλογές και να τις κερδίσει

Μεταμορφώνεται ακόμη μια φορά και για χάρη της εξουσίας θα πουλήσει την Κύπρο, ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος της δημοκρατίας την τελευταία περίοδο ψάχνει τρόπο απεμπλοκής από τις διαπραγματεύσεις.

Είπε ότι θα θέσει το θέμα στη σημερινή συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου για να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του προέδρου της δημοκρατίας.

Ν. Τορναρίτης: Η δημοκρατία πρέπει να λειτουργήσει και οι προεδρικές να διεξαχθούν

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον διάλογο για την επίλυση του Κυπριακού, τόνισε στον ΑΣΤΡΑ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης.

Σημείωσε ότι η δημοκρατία πρέπει να λειτουργεί και οι προεδρικές εκλογές πρέπει να διεξαχθούν, ωστόσο ταυτόχρονα πρέπει μέσα από τη διαπραγμάτευση να προωθείται η επίλυση του Κυπριακού.

Ο κύριος Τορναρίτης επέκρινε τη συμπεριφορά της Τουρκίας και τις πρόσφατες ενέργειες της, οι οποίες είπε δεν βοηθούν στην προσπάθεια για λύση του Κυπριακού.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy