Νίκη για ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι

Το ΑΠΟΕΛ κέρδισε  την Ομόνοια στο ντέρμπι των αιωνίων και μείωσε ξανά τη διαφορά από τον Απόλλωνα στους δυο βαθμούς. Το εύθραυστο 2-1 ως το 82΄ μετατράπηκε  σε 4-1 στο τέλος με δυο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Το παιχνίδι ήταν καλό, με το ΑΠΟΕΛ να έχει ορισμένα καλά διαστήματα στο α΄ ημίχρονο (10-35) και στην επανάληψη (75-90) στα οποία πέτυχε τα γκολ. Συγκεκριμένα στο 10΄ ο Σόουζα άνοιξε το σκορ και στο 22΄ ο Σάλαι έγραψε το 2-0.

Η Ομόνοια, η οποία στο ξεκίνημα (ως το 10ο λεπτό) ήταν καλή, ξαναμπήκε στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1 στο 39΄ με τον Τζαίλσον. Στην επανάληψη είχε κι αυτή καλό ξεκίνημα, αλλά στα τελευταία λεπτά το ΑΠΟΕΛ ανέβασε στροφές και πέτυχε άλλα δυο γκολ σφραγίζοντας τη νίκη. Στο 82΄ ο Εμπεσίλιο με ωραίο σουτ και στο 90+5΄ο Νσούε με φάουλ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Βύντρα και από το φάουλ που κέρδισε το ΑΠΟΕΛ προήλθε το τέταρτο γκολ.

ΑΠΟΕΛ : Πέρεθ, Νσούε, Λάγο, Καρλάο (62΄ Βούρος), Πολιάκοφ, Μοράις, Σόουζα, Εμπεσίλιο, Αντωνίου (37΄ Μακρής), Σάλαϊ, Ποτέ (85΄ Ντελατόρε)

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μιχαίλοφ, Τζαίλσον, Κατελάρης, Βύντρα, Γ. Σοάρες, Ζαρσίνιο, Άλεξ Σοάρες, Μαδούρο (83΄ Κατσαντώνης), Κανού (68΄ Λόπες), Χριστοφή, Νταρμπισάιαρ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρίστος Νικολαίδης

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy