Νίκη Ισπανίας, χαστούκι για Γερμανία

Φιλική νίκη επί της Βοσνίας σημείωσε η Ισπανία (3-1) ενώ την ίδια ώρα η Γερμανία υπέστη ήττα από τη Σλοβακία (3-1).
Οι Ισπανοί είχαν ως πρωταγωνιστή τον Νολίτο, ο οποίος με δύο γρήγορα γκολ (11′, 18′) στο πρώτο μέρος, «έγραψε» το 2-0 για την ομάδα του.
Η Βοσνία κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Σπάχιτς στο 29΄, ωστόσο εκείνος άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα (45+1΄).

Οι πολλές αλλαγές στο δεύτερο μέρος δεν βοήθησαν στο να υπάρξει καλός ρυθμός όμως ακόμα κι έτσι η Ισπανία κατάφερε να βρει τρίτο τέρμα, με τον Πέδρο να διαμορφώνει στις καθυστερήσεις (90+5′) το 3-1.

Γερμανία-Σλοβακία 1-3
Όσον αφορά τα «πάντσερ», τα πράγματα άρχισαν με τον καλύτερο τρόπο καθώς ο Μάριο Γκόμες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι «έγραψε» στο 13′ το 1-0. Ωστόσο, οι Σλοβάκοι κατάφεραν κι απάντησαν με δύο γκολ πριν το τέλος του πρώτου μέρους.
Αρχικά, ο Χάμσικ με μία γκολάρα νίκησε τον Λένο για να φέρει το ματς στα ίσα (41′) και τρία λεπτά μετά, ο Ντούρις έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ.

Η Γερμανία προχώρησε σε τρεις αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου μέρους και μία από εκείνες την… πλήρωσε. Πιο συγκεκριμένα, στο 52ο λεπτό, ο Κούτσκα δοκίμασε το σουτ, ο Τερ Στέγκεν -που πέρασε στη θέση του Λένο- πήγε να μπλοκάρει την μπάλα όμως την έχασε μέσα από τα χέρια του, για να γίνει το 3-1, το οποίο έμεινε μέχρι τέλους.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy