Νίκησε κι ανέβηκε ο Εθνικός

Πολύτιμη νίκη πήρε ο Εθνικός Άχνας ο οποίος επικράτησε της ΑΕΚ στο Δασάκι με 2-1, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ σε ένα χρονικό σημείο που ήταν καλύτερη του αντιπάλου της.  Ο Στόλερ στο 42′ με ωραία εκτέλεση φάουλ κέρδισε τον Τόνιο και άνοιξε το σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν ήταν καλύτερη και έφερε το παιχνίδι στα ίσα με ένα εκπληκτικό σουτ του Κούλλη Παύλου στο 54ο λεπτό.

Ο Κύπριος μέσος είδε εκτός εστίας τον Κουντούλ και από πλάγια θέση δεν δίστασε να κάνει το σουτ, με το οποίο νίκησε τον τερματοφύλακα του Εθνικού.

Εκεί που η ΑΕΚ πίεζε τον αντίπαλό της, ο Εθνικός από μια στατική φάση, κατάφερε να σκοράρει με τον Βάλντο στο 83′ και με τον τρόπο αυτό διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Εθνικός: Κουντούλ, Μαμαντού, Φραγκέσκου, Πιντσέλι, Ταλ, Γιαγκουδάκης, Βάλντο, Πράκερ (79′ Χατζηβασίλης), Ατάντα (63′ Ζουνίνιο), Αμεσάν (56′ Ντε Μέλο), Στόλερ

ΑΕΚ: Τόνιο, Ορτίθ, Καταλά, Μασάνα, Χαραλάμπους, Μπόλιεβιτς (88′ Μουριγιο), Λαρένα (79′ Φροξυλιάς), Τομάς, Βάντερ, Παύλου, Μυτίδης (46′ Κολούτι)

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy