Ντελιβεράς στη Χαλκίδα έπαιξε €2 στο ΚΙΝΟ και κέρδισε 100 χιλιάδες

Ο υπερτυχερός του ΚΙΝΟ είχε μεγάλη έμπνευση και είδε τη ζωή του να αλλάζει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα – Πρόκειται για νεαρό Χαλκιδέο ντελιβερά που εργάζεται σε ψητοπωλείο της πόλης…

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, ο νεαρός ντελιβεράς μετέβη με το μηχανάκι το μεσημέρι της Τρίτης (09-08-2016), εν ώρα εργασίας μάλιστα, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Παναγιώτη Μπούρικα που βρίσκεται στην οδό Ληλαντίων 217 και παίζοντας ένα δελτίο ΚΙΝΟ με εννέα αριθμούς, αξίας 2 ευρώ, κατάφερε να πιάσει το απόλυτο, 9 στα 9 με bonus!, κερδίζοντας έτσι το απίστευτο ποσό των 100.028.00 ευρώ.

Ο τελευταίος μαγικός αριθμός που του άλλαξε την ζωή είναι ο αριθμός 51 (bonus), με τον οποίο κατάφερε να πολλαπλασιάσει τα κέρδη του κατά 60.000 ευρώ παραπάνω!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χαλκιδέος υπερτυχερός παραιτήθηκε την ίδια μέρα απο το ψητοπωλείο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δοκίμαζε την τύχη του συχνά, μέχρι να έρθει αυτή η κλήρωση που έμελλε να του μείνει αξέχαστη.

 

Δεν ξέρουμε εάν τελικά παρέδωσε τις παραγγελίες της ημέρας, ή πόσοι Χαλκιδέοι έμειναν νηστικοί εκείνη την Τρίτη. Σίγουρα πάντως άξιζε τον κόπο.

Luben.tv

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy