Ντέρμπι με τα όλα του σε πράσινο φόντο

Ντέρμπι που θύμισε παλιές καλές εποχές έγινε στο Τσίρειο. ΑΕΛ και Ομόνοια χάρισαν αρκετές απολαύσεις σ’ ένα παιγνίδι που έγινε της ανατροπής. Μεγάλη νικήτρια η Ομόνοια που κέρδισε 3-2, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καντέ.

Οι “πράσινοι” πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Νταρμπισάιαρ στο 18′ με την ΑΕΛ μέσα σ’ ένα τετράλεπτο να φέρνει τον αγώνα τούμπα. Στο 36′ ο Αβράμ έφερε το παιγνίδι στα ίσα και στο 40′ ο Αρουαμπαρένα στον τελευταίο του αγώνα με την ΑΕΛ, έδωσε το προβάδισμα. Στην επανάληψη το “τριφύλλι” έχοντας τον Καντέ σε μεγάλα κέφια πέτυχε δύο τέρματα (61′, 86′) και πήρε σημαντικότατο τρίποντο. Παράπονα από την ΑΕΛ για την φάση στο 13′ όπου ζήτηθηκε πέναλτι όταν η μπάλα κτύπησε στο χάρι του Βύντρα στο παράλληλο γύρισμα που έκανε ο Σάσι.

ΑΕΛ: Βοζίνια, Αϊρόσα, Τεσέιρα, Μιτρέα, Γουίλερ, Σίλβα, Φιντέλις, Μπενίτεθ (67’ Τόρες), Σάσι, Αβραάμ (57’ Αλνταϊρ), Αρουαμπαρένα (81’ Μαύρου)
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μιχαΐλοφ, Τζαΐλσον, Βύντρα, Μπρέβελντ, Καντέ, Μαδούρο, Σοάρες, Λόπες (53’ Κιπιάνι), Χριστοφή, Μαργκάσα (46’ Τζαρσίνιο, 75’ Δημητρίου), Νταρμπισάιαρ
Σκόρερ: 36’ Αβραάμ, 40’ Αρουαμπαρένα/ 18’ Νταρμπισάιαρ, 61’, 86’ Καντέ
Κίτρινες: Αϊρόσα, Σάσι (3η)/ Σοάρες (3η), Μαδούρο, Καντέ

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy