Ο Α. Κυπριανού επέδωσε εισφορά στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Είναι ευθύνη πρωτίστως του κράτους να στηρίξει αυτές τις ομάδες του πληθυσμού που έχουν ανάγκες και ιδίως σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία, δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού μετά την επίδοση εισφοράς εκ μέρους του ΑΚΕΛ σε περίπτερο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στη Λεωφόρο Μακαρίου, στη Λευκωσία.

Σε δηλώσεις μετά την επίδοση της εισφοράς, ο κ. Κυπριανού συνεχάρη τους διοργανωτές για την πολύ ανθρωπιστική εκδήλωση που διοργανώνουν εδώ και χρόνια και πρόσθεσε ότι «είναι υποχρέωση όλων μας να συμπαρασταθούμε στους συμπατριώτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ανεξάρτητα από το φύλο και την φυλή από την οποία προέρχονται».

«Αν θέλουμε να λεγόμαστε πραγματικά άνθρωποι δεν θα πρέπει να ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους αλλά όποιος έχει ανάγκη να βρίσκει την στήριξη και την αρωγή και την δική μας αλλά πάνω από όλα της πολιτείας», πρόσθεσε.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ είπε ότι «ο καρκίνος είναι μία από τις κύριες αιτίες θανάτου σήμερα στην Κύπρο και θα πρέπει να στηριχθούν όσοι συμπατριώτες μας αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα για να μπορέσουν να έχουν την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη».

Ο κ. Κυπριανού είπε ακόμη ότι το ΑΚΕΛ θα είναι στο πλευρό των διοργανωτών σε όλες τις προσπάθειες που καταβάλουν και πρόσθεσε ότι αυτό πρωτίστως είναι ευθύνη της ίδιας της πολιτείας, του κράτους, της Κυβέρνησης και θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην κοινωνική πολιτική την οποία θα πρέπει να ακολουθεί το κράτος».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy