Ο «Άμλετ» από το National Theatre LIVE στο Θέατρο Ριάλτο

Ο προτεινόμενος για Όσκαρ Benedict Cumberbatch (Σέρλοκ Χόλμς στη σειρά Sherlock του BBC, Το παιχνίδι της μίμησης, Φρανκενστάιν στο National Theatre) υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο, σε σκηνοθεσία Lyndsey Turner (Posh, Chimerica).

Υπόθεση

Ενόσω η χώρα ετοιμάζεται για πόλεμο, μια οικογένεια καταρρέει. Αναγκασμένος να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, αλλά ανίκανος να δράσει, ο Άμλετ εξοργίζεται με την αδυναμία του μπροστά στη δύσκολη κατάσταση και θέτει σε κίνδυνο τόσο την ψυχική του υγεία, όσο και την ασφάλεια του κράτους.

Ο Άμλετ από τον ταλαντούχο Cumberbatch θα προβληθεί σε περισσότερους από 550 κινηματογραφικές αίθουσες στο Ηνωμένο Βασίλειο και ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο μέσω του προγράμματος NT Live. Το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας πήρε την πρωτοβουλία και εισήγαγε το 2009 το πρόγραμμα αυτό, το οποίο μεταδίδει ζωντανά μια επιλογή από τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις σε κινηματογράφους και θέατρα σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα NT Live εισήχθηκε στην Κύπρο από το θεάτρο ΡΙΑΛΤΟ τον Σεπτέμβριο του 2012.

Με Ελληνικούς και Αγγλικούς υπότιτλους

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=SxraXR_tfSA&feature=youtu.be

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, ώρα 20.30
Πληροφορίες / Κρατήσεις 77 77 77 45
Εισιτήρια: € 10 / 7
E-tickets: www.rialto.com.cy

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy