Ο Α. Μασούρας στηρίζει Σ. Μαλά – Πρώην Αριστίνδην υποψήφιος βουλευτής ΔΗΣΥ

Ο πρώην αριστίνδην του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ανδρέας Μασούρας, στηρίζει Σταύρο Μαλά αφού όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ταυτίζεται με τις ιδέες και τις απόψεις του και θεωρεί την υποψηφιότητα του ως την πιο ώριμη και συνειδητή επιλογή. 

Αυτούσια η ανακοίνωση

Οι διαχρονικές μου θέσεις, για τον εκσυγχρονισμό της κυπριακής οικονομίας, τη λειτουργία των πολιτικών θεσμών και τη βιώσιμη ανάπτυξη, ταυτίζονται με τις ιδέες και τις απόψεις του Σταύρου Μαλά. Μέσα από πολύωρες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων, όλο αυτό το διάστημα, θεωρώ την υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά για την προεδρία της Δημοκρατίας, ως την πιο ώριμη και συνειδητή επιλογή, η οποία μπορεί να συνδράμει στη δημιουργία ενός μοναδικού και ανταγωνιστικού αναπτυξιακού μοντέλου.

Η έμφαση στον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών για τη στήριξη της νεανικής και της γυναικείας επιχειρηματικότητας, τη ποιοτική ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού με έμφαση στην πράσινη και αειφόρο ανάπτυξη, αλλά και – ευρύτερα – την ενίσχυση της οικονομίας με καινοτόμες ιδέες για τις οικογενειακές και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις βρισκόντουσαν και συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων μας.

Η Κύπρος χρειάζεται μία πραγματική, δημιουργική και ελπιδοφόρα αλλαγή. Για να βγει από την στασιμότητα και να αρχίσει η πραγματική ανάπτυξη της οικονομίας. Γυρίζουμε σελίδα κοιτάζοντας το μέλλον με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.

Ως ενεργός πολίτης ανανεώνω την δημόσια στήριξή μου στην υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά συνεχίζοντας τον αγώνα που ξεκινήσαμε για το καλό αυτού του τόπου και των ανθρώπων του.

Ανδρέας Μασούρας,
Ακαδημαϊκός – Πανεπιστήμιο Νεάπολις, Πάφος.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy