«Ο αντίπαλος με διαρροές προπαγάνδας δημιουργεί εχθρικό κλίμα»

Ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί την ομάδα του Παφιακού για διαρροές προπαγάνδας και δημιουργία εχθρικού κλίματος εξέδωσε το σωματείο ΑΠΟΕΛ.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

“Με μοναδικό στόχο να ολοκληρώσει την έκπληξη θα μεταβεί σήμερα στην Πάφο η ομάδα μας για να αντιμετωπίσει τον Παφιακό στον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Πετόσφαιρας. Το σημερινό παιχνίδι θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Αφροδίτη» στις 20:00.

Στον πρώτο αγώνα οι πετοσφαιριστές του κ. Γιάννη Μέλκα κατέθεσαν ψυχή και πάθος και με συγκεκριμένο και έξυπνο πλάνο πήραν τη νίκη που τους επιτρέπει να ελπίζουν σε πρόκριση στον τελικό.

Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Ο αντίπαλος με διαρροές προπαγάνδας ώστε να καλύψει τις επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι παίχτες του στο Λευκόθεο προσπάθησε να δημιουργήσει εχθρικό κλίμα στην αποστολή μας. Ευελπιστούμε οι φίλοι του Παφιακού να μην πέσουν στην παγίδα τους.

Το κάνουμε ξεκάθαρο και σαφές. Το ΑΠΟΕΛ δεν προτίθεται και δεν πρόκειται να αποδεχτεί οποιαδήποτε πράξη που θα επιφέρει κίνδυνο σε μέλος της αποστολής του.

Καλούμε τη γηπεδούχο ομάδα και τις αρμόδιες αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ώστε να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί το παιχνίδι σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια”.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy