Ο Φοίβος Δεληβοριάς ανοίγει τη νέα χρονιά για το Θέατρο Ριάλτο με ένα πρωτότυπο live (Παρασκευή 5 Ιανουαρίου)

Ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, o Φοίβος Δεληβοριάς, έρχεται στο Θέατρο Ριάλτο και μαζί με τους συνεργάτες του μας προσκαλούν να υποδεχτούμε το 2018 με τον πιο δυναμικό τρόπο!

Ο Φοίβος έχει κυκλοφορήσει μία σειρά δίσκων που τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες τραγουδοποιούς, με έντονα προσωπικό ύφος, ιδιαίτερη, εξομολογητική στιχουργική και ένα διαρκώς ανανεώσιμο ήχο. Έχει καταφέρει να χτίσει μια τραγουδοποιητική γλώσσα εντελώς δική του, τραγουδώντας την καθημερινότητα με άμεσο και ποιητικό τρόπο και καταγράφει με επιτυχία την πορεία και την ιστορία της γενιάς του, δημιουργώντας διαχρονικές ιστορίες που μας αφορούν όλους.

Είναι επίσης υπεύθυνος για μία σειρά πρωτότυπων και πολύ επιτυχημένων live παραστάσεων και συναυλιών μέσα στα χρόνια, σε κάποιες από τις οποίες συνεργάστηκε με σημαντικούς δημιουργούς από διάφορες περιοχές της Τέχνης.

Μαζί με τη νέα τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη, το θορυβώδες, αξεπέραστο combo Ντούβας, Χριστοδούλου, Παντέλης και Soto αποδεικνύουν πως είναι άνθρωποι και όχι ρέπλικες και παίζουν με τη μουσική του Φοίβου παίζοντας Μουσική.

Ελάτε να αποφασίσουμε το παρελθόν μας και να θυμηθούμε το μέλλον μας. Κάπου στη μέση είναι η στιγμή μας, είναι η γιορτή, είναι που θα συναντηθούμε, είναι αυτή η βραδιά!

Συντελεστές:
Φασούλη Νεφέλη: Τραγούδι
Χριστοδούλου Κωστής: Πλήκτρα
Ντούβας Σωτήρης: Ντραμς
Yoel Soto: Μπάσο
Κώστας Παντέλης: Κιθάρες
Ηχοληψία: Γιάννης Πετρόλιας
Artwork – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής

Διάρκεια 150 λεπτά

Χορηγοί: Trust, Trust Re
Xoρηγός Επικοινωνίας: ΡΙΚ

Θέατρο Ριάλτο, Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, ώρα 20:30
Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77 77 77 45
Εισιτήρια: € 18 / 14
E-ticket: www.rialto.com.cy

• Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί επίσης στη Μουσική Σκηνή RED στη Λευκωσία, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στις 10.30 μ.μ.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy