Ο ΓΣΠ συγχαίρει Κύπριους αθλητές για τις επιδόσεις τους

Την πρωταθλήτρια Λεοντία Καλλένου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα σε ύψος στους Παναμερικανικούς αγώνες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, συγχαίρει, σε ανακοίνωση του, ο ΓΣΠ.

Όπως αναφέρει, με το άλμα της στο 1.93 κατέρριψε για ακόμα μια φορά το Παγκύπριο ρεκόρ κλειστού στίβου, η δε επίδοση της είναι καλύτερη και από το Παγκύπριο ρεκόρ ανοικτού στίβου και στις δύο κατηγορίες.

«Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε την κορυφαία αθλήτρια του τόπου, για τις εγχώριες μας διοργανώσεις», προσθέτει.

Ο ΓΣΠ συγχαίρει επίσης τον πρωταθλητή του συλλόγου Απόστολο Παρέλλη για την επίδοση των 65.04 μέτρων στη δισκοβολία που αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Κύπρο. Η επίδοση ήρθε στα πλαίσια του Χειμερινού πρωταθλήματος ρίψεων στην Πορτογαλία και ο Παρέλλη κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Συγχαίρει επίσης θερμά τον πρωταθλητή Χρίστο Δημητρίου που τον περασμένο μήνα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 800 μ, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε στην Κωνσταντινούπολη με επίδοση 1.49.30, που αποτελεί νέο παγκύπριο ρεκόρ και ανδρών και κάτω των 23.

Όπως αναφέρει, «οι επιτυχίες των Κύπριων αθλητών είναι μια επιβεβαίωση της σωστής δουλειάς που γίνεται στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στη Λευκωσία σε επίπεδο και ακαδημιών αλλά και εξειδίκευσης τόσο από τους προπονητές, αλλά και από την ομάδα επιστημονικής υποστήριξης του συλλόγου, και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον».

«Αποδεικνύεται δε για ακόμα μια φορά ότι η χωρίς τυμπανοκρουσίες προσπάθεια που γίνεται από τους Γυμναστικούς Συλλόγους, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στην καλλιέργεια και διάδοση του κλασικού αθλητισμού τόσο σε επίπεδο ακαδημιών και εξειδικευμένων αθλημάτων, αλλά και σε επίπεδο αθλητών κορυφής και πρωταθλητισμού», καταλήγει ο ΓΣΠ, στην ανακοίνωση του.

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy