Ο Ειντε μιλά σε Ε/κ και Τ/κ σε εκδήλωση του Stelios Philanthropic Foundation

Ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Espen Barth Eide θα είναι ο κεντρικός ομιλητής, στην πρώτη για φέτος συνάντηση Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 από τις 4:30μμ μέχρι τις 6:00μμ, στο Δικοινοτικό Καφέ του Stelios Philanthropic Foundation, Γωνία Παλιάς Ηλεκτρικής και Επτανήσου 57 στην Παλιά Λευκωσία.

Ο Espen Barth Eide που για δεύτερη συνεχή χρονιά ανταποκρίνεται θετικά στην πρόσκληση του Stelios Philanthropic Foundation, θα μιλήσει σε ανθρώπους από τις δύο κοινότητες και θα εξηγήσει γιατί το 2016 δημιουργεί ελπίδες και ευκαιρίες για την Κύπρο.

Τα μέλη της ομάδας του Stelios Cyprus Bi – Communal Awards 2016 στο Facebook που μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τα 800, εκδηλώνουν καθημερινά το έντονο ενδιαφέρον τους για να παραστούν στην εκδήλωση. Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι δηλώνουν συμμετοχή μέσω του Facebook για να εξασφαλίσουν μια θέση στη συγκέντρωση με τον Espen Barth Eide στο Δικοινοτικό Καφέ στη Λευκωσία.

Την ίδια ώρα αυξάνονται και οι δηλώσεις συμμετοχής στα Βραβεία Δικοινοτικής Συνεργασίας, που φέτος διεξάγονται για όγδοη χρονιά, προσφέροντας στους νικητές το συνολικό ποσό των €500.000.

Για πληροφορίες και συμμετοχές στην εκδήλωση που διοργανώνει το Ίδρυμα στις 24 Μαρτίου με εκλεκτό προσκεκλημένο τον Espen Barth Eide, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στους εκπροσώπους του Stelios Philanthropic Foundation Μάριο Μισιρλή και Emete Imge.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy