Ο κ. Αναστασιάδης πάντοτε διάβαζε τη «Χαραυγή». Οι συνεργάτες του;

Ο κ. Αναστασιάδης δεν είναι κανένας άπειρος πολιτικός και πολύ περισσότερο κανένας αδιάβαστος πολιτικάντης από εκείνους που φαίνεται να πλεονάζουν στην αυλή του Προεδρικού.

Από τη δεκαετία του ’90 ήξερε πολύ καλά να διαβάζει την πολιτική επικαιρότητα και να ξέρει τι γίνεται πίσω από αυτήν όπως και αν φαίνεται στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, της «Χαραυγής» περιλαμβανομένης.

Αν ο κ. Βίκτωρας ψάξει καλά τις ομιλίες του από το βήμα της Βουλής θα βρει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες φορές που επικαλέστηκε δημοσιεύματα της «Χαραυγής» για να κατακεραυνώσει, δήθεν, το ΑΚΕΛ.

Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα ανέμιζε την εφημερίδα μας, επίσης από το βήμα της Βουλής, για να γίνεται πιο πειστικός.

Γι’ αυτό κύριε Βίκτωρα μάλλον είναι πολύ φθηνή η δικαιολογία ότι δεν μπορεί να κάνει τον ντετέκτιβ ο Πρόεδρος για να δει το πρωτοσέλιδο, κύριο θέμα της εφημερίδας μας στις 11/3/2014 ότι ο πολιτικός έλεγχος των θεσμών όπως είναι η Κεντρική Τράπεζα με πρόσωπο της δικής του επιλογής αντανακλά και την ανάλογη ευθύνη είτε πάει καλά είτε κακά αυτός ο θεσμός.

Ο,τι έσπειρε θερίζει ο Πρόεδρος και μόνο οι πολιτικά αδιάβαστοι δεν το γνωρίζουν. Ο Πρόεδρος είναι καλά διαβασμένος και έλκεται από τον απόλυτο πολιτικό έλεγχο των πάντων. Αν του ξεφύγει και κάτι τα ρίχνει σε κανένα συνεργάτη και καθάρισε.

Και ο Βίκτωρας συνεργάτης είναι…

Νίκη

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy