“Ο κ. Ιωνάς δεν έθεσε τη κάρτα φιλάθλου υπό συζήτηση με τους εμπλεκόμενους”

Η δημιουργία επιστημονικής ομάδας από ειδικούς σε διάφορους τομείς που πρότεινε χθες ο Σταύρος Μαλάς για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα δείχνει το δρόμο για την επίλυση αυτού του προβλήματος, δήλωσε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού.

Μιλώντας στον Άστρα είπε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης προέβη κατά καιρούς αρκετές βαρύγδουπες εξαγγελίες για τη βία στα γήπεδα όμως τίποτε το ουσιαστικό δεν έκανε.

Η κάρτα φιλάθλου την οποία συνεχώς επικαλείται ο Ιωνάς Νικολάου, πρόσθεσε, δεν εφαρμόστηκε ποτέ όχι λόγω άρνησης οποιουδήποτε, αλλά επειδή ποτέ ο Ιωνάς Νικολάου δεν την έθεσε υπό συζήτηση με τους εμπλεκόμενους.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι διαμεσολαβούσε σε μυστικές συναντήσεις με την ΚΟΠ και τον ΚΟΑ για να αναλάβουν την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου. Ο κ. Δαμιανού διερωτήθηκε αν τα όσα έγιναν στο Τσίρειο ήταν αποτέλεσμα της έλλειψης κάρτας φιλάθλου.

Δεν είναι τυχαίο, συνέχισε το ότι πολλά στελέχη του ΔΗΣΥ αποφεύγουν να εμπλακούν σε συζητήσεις για θέματα που αφορούν τον Ιωνά Νικολάου.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου είπε από την πλευρά του ότι τα όσα συμβαίνουν στα γήπεδα αδικούν την ίδια την κοινωνία. Πέραν τούτων, σημείωσε, δεν πρέπει να εμπλέκονται τα πολιτικά με τα αθλητικά.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy