“Ο κ. Νικολάου έχει πείσει για το λαϊκισμο, τον αυταρχισμό και την ευθυνοφοβία του”

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ
Φωτογραφία: Φίλιππος Χρίστου

“Δεν αναμέναμε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης να δηλώσει τίποτα διαφορετικό σε απάντηση των επικρίσεων των κομμάτων για το νέο θάνατο στις Κεντρικές Φυλακές” δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου. “Τέσσερα και πλέον χρόνια στον υπουργικό θώκο ο κ. Νικολάου έχει πείσει για το λαϊκισμο, τον αυταρχισμό και την ευθυνοφοβία του” τόνισε.


Σύμφωνα με τον Στέφανο Στεφάνου τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο χώρο της πολιτικής ευθύνης του Υπ. Δικαιοσύνης είναι συνεχή και πολλαπλά αλλά ο κ. Νικολάου δηλώνει ικανοποιημένος για τα έργα του. “Είναι σαφές ότι ο Υπουργός ζει σε μια εικονική πραγματικότητα. Η κοινωνία όμως τον φτύνει και αυτός ανοίγει ομπρέλα γιατί νομίζει ότι βρέχει.”

Ο Στέφανος Στεφάνου επεσήμανε ότι οι πολίτες πλέον δεν έχουν τίποτα να αναμένουν από τους κυβερνώντες. “Ευτυχώς αυτοί φεύγουν τον επόμενο Φεβράρη, μαζί τους και ο Ιωνάς Νικολάου.”Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.