Ο Κάσπερ εθεάθη πάνω από το Παραλίμνι…

Του Τάσου Περδίου

Μετά τη δακρύβρεχτη ανάρτηση του δημάρχου Παραλιμνίου στο facebook, ύστερα από τη βόλτα του στο ΤΑΕ Αρχηγείου, το μόνο που έμεινε να μας πει είναι ότι πάνω από τις παραλίες στον Πρωταρά ίπταται ο Κάσπερ το φαντασματάκι και τραβάει πλάνα τα οποία στέλνει στις κακές μάγισσες του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αν θέλει να διαβάσει κάποιος την ανάρτηση, καλύτερα να μην είναι μόνος του στο αυτοκίνητο. Το γελόκλαμα είναι ένδειξη ότι βάρεσαν νωρίς οι ζέστες.

«Να ξέρετε όλοι ότι όσες προσπάθειες και να γίνουν, τίποτα δεν θα με λυγίσει ούτε εμένα ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε».

Τι δικαιούστε δηλαδή; Να χύνετε μπετόν και μέσα στη θάλασσα για να φτιάξετε μπαράκια; Αν ήταν στη δικαιοδοσία σας το Τρόοδος, θα το κόβατε οικόπεδα για να κτίσετε βίλες για τις κυράτσες με τα ψηλά τακούνια που «ξεβλάχεψαν» διαβάζοντας περιοδικά του Κωστόπουλου. Αυτή είναι η αντίληψή σας για την ανάπτυξη.

«Αντί να έχουν ως μέλημα την επανόρθωση αδικιών δεκαετιών και εκπλήρωσης των όσων είχαν υποσχεθεί στον κόσμο του Παραλιμνίου…». Σε περίπτωση που σου διαφεύγει, το Παραλίμνι δεν είναι το φέουδο της περιοχής, ούτε η επίτιμη πρωτεύουσα του τόπου, ούτε ο ομφαλός της γης.  Η ελεύθερη Αμμόχωστος εκτείνεται και εκτός δημοτικών ορίων Παραλιμνίου ως γνωστόν.

«Υλοποιώντας σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος προέβηκε σε έργα καθαρισμού και εξωραϊσμού στις παραλίες». Μετά από 1.250 παρεμβάσεις στα ΜΜΕ, όπου φώναζε ότι όλα έγιναν με ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, πρέπει να κοίταξε ξανά τα πρακτικά. Τελικά οι αποφάσεις ήταν σχεδόν ομόφωνες.

«Οι λειτουργοί του Υπουργείου Εσωτερικών καθυστερούν επίτηδες απαλλοτριώσεις για τον παραλιακό πεζόδρομο επειδή εκδικούνται το Παραλίμνι». Επειδή, ως γνωστόν, σε αυτό το state of the art κράτος που έχουμε δομήσει εδώ και μισό αιώνα, σε όλες τις άλλες περιοχές εκτός Παραλιμνίου αρχίζει διαδικασία απαλλοτρίωσης τη Δευτέρα και μάνι μάνι ολοκληρώνεται την Τρίτη.

«Η λεωφόρος 1ης Απριλίου πελαγοδρομεί επειδή το κράτος χρησιμοποιεί τα λεφτά σε άλλες επαρχίες». Στο κάτω κάτω είναι ο ίδιος άνθρωπος που υπέγραφε μια ανακοίνωση η οποία έλεγε ότι ο βουλευτής Χρίστος Ορφανίδης θέλει να προσαρτήσει την επαρχία Αμμοχώστου στην επαρχία Λάρνακας. Δήμαρχέ μου, ο κ. Ορφανίδης λέγεται Χρίστος και όχι Βλαντιμίρ και η επαρχία Αμμοχώστου έχει τόση σχέση με την Κριμαία όση ο Ντόναλντ Τραμπ με τη διπλωματία.

«Δεν πρόκειται να ζητήσω τον οίκτο κανενός για να μη με σύρουν στα Δικαστήρια».  Δεν θα σου δώσουμε τον οίκτο μας. Με όλα αυτά που βλέπουμε και ακούμε όμως, έχεις απλόχερα την αποστροφή μας…

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy