Ο Κίκης Φιλίππου διερωτήθηκε για την ύπαρξη του ΚΟΑ…

Έρευνα για τη λειτουργία του κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα θα παρουσιάσει σε 20 περίπου μέρες ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίπου. Μιλώντας το μεσημέρι στον Άστρα ο κ. Φιλίππου έκανε αναφορά στα πολλά έξοδα που έχουν τα σωματεία κι αποκάλυψε ότι 40 περίπου χιλιάδες ποδοσφαιριστές είναι γραμμένοι στα μητρώα της ΚΟΠ.

Την ίδια ώρα διερωτήθηκε για την ύπαρξη του ΚΟΑ αφού τόνισε ότι από τα 28 εκατομμύρια ευρώ που λαμβάνει από το κράτος κάθε χρόνο, τα 20εκ ευρώ από αυτά είναι λειτουργικά έξοδα.

Για το ματς με το ΑΠΟΕΛ και τον προπονητή

«Έχει πολλές εμπειρίες, μια αλλαγή φέρνει ένα νέο καλύτερο ξεκίνημα. Κόντρα στο ΑΠΟΕΛ είχαμε καλή απόδοση αλλά χάσαμε, σε τέτοια παιχνίδια η ήττα δεν είναι κάτι παράλογο».

«Πριν έρθει στην Κύπρο δεν τον γνώριζα. Έμαθα όμως ότι σαν παίκτης πέρασε από μεγάλες ομάδες. Του αρέσει πάρα πολύ η δουλειά και η πειθαρχεία. Έχει την νοοτροπία της Γερμανίας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι υπάρχει ένα ποδοσφαιρικό μυαλό που κουβαλάει πολλές εμπειρίες. Αν το εκμεταλλευτούν οι παίκτες, έχουμε όλοι να κερδίσουμε».

Για την Καρμιώτισσα: 

«Είναι μια πολύ πειθαρχημένη ομάδα. Θέλουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Έχει γίνει σοβαρή δουλειά στην Καρμιώτισσα».

Για τον Σίλας:

«Αν δεν κατόρθωνε το σωματείο να πλήρωνε τις υποχρεώσεις του μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου τότε θα μπορούσε να διεκδικήσει 10.000. Εμείς καθυστερήσαμε λίγες μέρες στις δύο δόσεις όμως τον πληρώσαμε. Αυτός θεώρησε ότι μπορεί να διεκδικήσει κι΄άλλα λεφτά και η FIFA τον δικαίωσε και τελικά πληρώσαμε πρόστιμο ακόμα 10.000».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy