Μητσοτάκης: «Παιδί ήθελε να αλλάξει φύλο επειδή του το είπε ένας εξωγήινος» (ΒΙΝΤΕΟ)

1334
ΠΗΓΗ hotdoc.gr

Υπάρχει στη χώρα αυτή, την Ελλάδα, ένας πολιτικός αρχηγός που αν και φέρει πολλά βαρίδια από το παρελθόν προσπαθεί να εμφανίσει τον εαυτό του ως το νέο στην πολιτική. Ο ίδιος άνθρωπος προσπαθεί να πείσει τον κόσμο πως είναι και φιλελεύθερος. Παρά ταύτα δεν ψηφίζει το σχέδιο νόμου για την ταυτότητα φύλου, όχι όμως γιατί δεν πιστεύει -όπως λέει- στα δικαιώματα των διεμφυλικών, αλλά γιατί κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι κάποιος δεν θα θέλει να προχωρήσει στη διόρθωση του φύλου του, επειδή του το είπε ένας… εξωγήινος.

 

Ο άνθρωπος αυτός είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος από το βήμα της Βουλής δήλωσε με ύφος σοβαρό: «Μου διηγήθηκαν μια ιστορία για ένα παιδί που ζήτησε αλλαγή φύλου γιατί ανέβηκε στον Υμηττό & του το είπε ένας εξωγήινος». Μετά λοιπόν τον Αντώνη Σαμαρά που μιλούσε με τον Θεό, έχουμε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος πληροφορήθηκε για επαφές τρίτου τύπου.Σας φαίνεται απίστευτο ότι ένας αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να δήλωσε κάτι τέτοιο, αλλά δεν είναι. Ο πρόεδρος της ΝΔ ανακοινώνοντας πως θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου είπε ακριβώς αυτό που διαβάσατε παραπάνω. Η ακριβής του τοποθέτηση ήταν η εξής: «Μπήκα στον κόπο να μιλήσω με έναν ειδικό, κάτι που αμφιβάλλω αν έχετε κάνει εσείς ή ο πρωθυπουργός. Μου διηγήθηκε μια ιστορία για ένα παιδί που ζήτησε αλλαγή φύλου γιατί ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπε ένας εξωγήινος. Αυτή είναι πραγματική ιστορία».

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.