Ο Όμιλος MSJ βραβεύτηκε για την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Ελλάδα

 

Μεγάλη τιμή αποτέλεσε για τον Όμιλο MSJ, η βράβευση για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών και οικονομικών σχέσεων Ελλάδας και Κύπρου η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου στα πλαίσια του Επίσημου Δείπνου του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ελλάδας, που ανήκει στη δύναμη του ΚΕΒΕ.

Η σημαντική αυτή βράβευση για τον Όμιλο συμπίπτει με την συμπλήρωση 35 χρόνων από την επέκτασή του στην Ελλάδα και με την ίδρυση της Μ.Σ.ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΕΛΛΑΣ, καθώς και με τα  20 χρόνια από την ίδρυση, μαζί με τον κ. Κώστα Ευριπίδη, της φαρμακευτικής εταιρείας Genesis Pharma.

Σε ομιλία του ο κος. Αριστοκλής Ιακωβίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Μ.Σ.ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΕΛΛΑΣ, μιλώντας για τις επιχειρηματικές σχέσεις Ελλάδας και Κύπρου σημείωσε ότι, ήδη, σήμερα ένας ικανός αριθμός κυπριακών επιχειρήσεων ανέπτυξαν σημαντική παρουσία στην Ελλάδα, ενώ αντίστοιχα, μεγάλες ελλαδικές επιχειρήσεις έχουν δραστηριοποιηθεί στη κυπριακή αγορά με επιτυχία, δημιουργώντας έτσι στην πράξη ένα «Ενιαίο Επιχειρηματικό Δόγμα», με σημαντικά οφέλη και για τις δύο χώρες.

Μιλώντας για το μέλλον του Ομίλου MSJ ο κος. Ιακωβίδης ανέφερε ότι αποτελεί σημαντικό επίτευγμα τόσο η επιτυχής μετεξέλιξη από ένα οργανισμό αποκλειστικά οικογενειακής ιδιοκτησίας και διαχείρισης σε ένα Όμιλο εταιρειών που διοικείται από μετόχους και επαγγελματίες, όσο και ησταδιακή ένταξη και συμβολή μελών της 3ης γενιάς της οικογένειας Ιακωβίδη, διασφαλίζοντας έτσι τις προοπτικές για μια ακόμα πιο επιτυχή πορεία και υγιή ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ομίλου MSJ.

Κλείνοντας ο κος. Ιακωβίδης ευχαρίστησε το Κ.Ε.Β.Ε. για όλη τη βοήθεια που παρείχε στα πρώτα βήματα ίδρυσης της εταιρείας στην Ελλάδα το 1982, ενώ τόνισε παράλληλα ότι η βράβευση αυτή ανήκει εξίσου και στα τρία αδέλφια του, τον Σώτο, Σάββα και Αλέξανδρο, αλλά και τον κ. Κώστα Ευριπίδη.

Το βραβείο απένειμε στον κ. Αριστοκλή Ιακωβίδη ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κος. Χρ. Αγκαστινιώτης και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συνδέσμου κος. Παναγιώτης Παπαφιλίππου. Το δείπνο τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κος. Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος και βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κος. Ιωσήφ Ιωσήφ για την συμβολή του στην ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων Κύπρου – Ελλάδας.

Ο Όμιλος εταιρειών MSJ ιδρύθηκε το 1944 και σήμερα αποτελείται από 7 εταιρείες με δραστηριότητες που καλύπτουν όλους τους τομείς των Επιστημών Υγείας, απασχολώντας 400 άτομα σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι εταιρείες του Ομίλου έχουν τύχει σειράς διακρίσεων από συνεργάτες και ανεξάρτητους οργανισμούς για την εξαίρετη επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy