Ο όμιλος MSJ βραβεύει την αριστεία

Η στήριξη των φοιτητών στον τομέα της υγείας και η επιβράβευση της προσπάθειας και της επιτυχίας τους, αποτελεί μια από τις σημαντικές δραστηριότητες του Ομίλου MSJ και βασική δραστηριότητα στις ενέργειες κοινωνικής του προσφοράς, στον τομέα της εκπαίδευσης εδώ και πολλά χρόνια.

Για περισσότερα από 11 συνεχόμενα χρόνια ο Όμιλος MSJ, βραβεύει τον φοιτητή με την υψηλότερη βαθμολογία της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας, στο Πρόγραμμα Ιατρικών Επισκεπτών, διετούς φοίτησης του KESCOLLEGE, στη Λευκωσία, εις μνήμη του Ιδρυτή του Ομίλου Μιχαλάκη Ιακωβίδη,

Η φετινή πρωτεύσασα του προγράμματος ήταν η κ. Χρυστάλλα Πίττα, η οποία παρέλαβε το χρηματικό της βραβείο, από τον κύριο Ανδρέα Γεωργιάδη που αντιπροσώπευσε τον Όμιλο Ιακωβίδη στην φετινή τελετή.

Παράλληλα, φέτος, ο Όμιλος MSJ βράβευσε τον πρώτο σε βαθμολογία φοιτητή του προγράμματος Φαρμακευτικής, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Αναστάσιο Θώδη, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε, στους χώρους του Πανεπιστημίου. Το χρηματικό ποσό παρέδωσε ο Διευθύνοντας Σύμβουλος του Ομίλου MSJ, κύριος Σώτος Ιακωβίδης στον κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών και Μηχανικής, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Δρ. Γιώργο Γρηγορίου, λόγω απουσίας του φοιτητή στο εξωτερικό.

Η εκπαίδευση και η γνώση αποτελούν σημαντικό και βασικό πυλώνα στην πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου MSJ, ο οποίος για χρόνια τώρα στηρίζει τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τους φοιτητές οι οποίοι φοιτούν στους τομείς της υγείας.

KES College University of Nicosia

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy