Ο πατέρας της μικρής Άννυς φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της

Με τη φράση, «σας μιλώ για ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα που συνέβησαν στην τριαντάχρονη υπηρεσία μου στην αστυνομία», φράση που διακοπτόταν και από λυγμούς, προσπάθησε να περιγράψει στο ΚΥΠΕ αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ), το πώς ένας 27χρονος πατέρας φέρεται να ομολόγησε πως σκότωσε το 4χρονο κορίτσι του και, κυρίως, με ποιο τρόπο προσπάθησε κατόπιν να εξαφανίσει κάθε ίχνος της πράξης του.

Αστυνομικές πηγές έχουν ήδη τη μαρτυρία ότι ο βουλγαρικής υπηκοότητας βιολογικός πατέρας της μικρής Άννυ, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί από τις 24 Απριλίου, σκότωσε το παιδί του, ευρισκόμενος, κατά μίαν εκδοχή, υπό την επήρεια ναρκωτικών, στο διαμέρισμα όπου έμενε στην οδό Μιχαήλ Βόδα, στην περιοχή Άγιος Παντελεήμων, κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Και στη συνέχεια, κατά τις ίδιες πληροφορίες, θέλοντας να εξαφανίσει εντελώς τα ίχνη του εγκλήματος, τεμάχισε το πτώμα της, το έβρασε και το σκόρπισε σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ο φερόμενος ως δράστης, που χρησιμοποιούσε το ελληνικό όνομα «Σάββας», κρατείται και ανακρίνεται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ). Εκεί, πληροφορούμεθα ότι βρίσκεται και η σύντροφός του, μητέρα του παιδιού, η οποία λέγεται ότι βρίσκεται σε αλλόφρονα κατάσταση.

Είναι 24 χρονών, βουλγαρικής υπηκοότητας επίσης, και φέρεται να δήλωσε στην κατάθεσή της ότι στις 14/4 άφησε την κόρη της σε μία γνωστή της από τη Βουλγαρία στην Αθήνα.

Όταν καταγγέλθηκε η εξαφάνιση της Άννυ Μπορίσοβα, στις 24/4 σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής της Πλατείας Ομονοίας, είχε σημάνει πανευρωπαϊκός συναγερμός για την ανεύρεσή της.

Η αστυνομία, η οποία ήδη ενημέρωσε τα ΜΜΕ ότι θα προβεί αύριο, Τρίτη, σε σχετικές ανακοινώσεις, φέρεται να οδηγήθηκε στο δράστη έπειτα από μαρτυρία φίλου του ζεύγους.

Το μη κατονομαζόμενο πρόσωπο, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο Σάββας του είπε πως σκότωσε την κόρη του επειδή ζήλευε που η γυναίκα του αγαπούσε περισσότερο εκείνην παρά αυτόν.

Ο ίδιος μάρτυρας μετέφερε στην αστυνομία την παραδοχή του ύποπτου ότι όταν συνήλθε από τον λήθαργο των ναρκωτικών, είδε την Άννυ νεκρή στο κρεβάτι, φοβήθηκε ότι θα φορτώσουν σε αυτόν το έγκλημα, και φρόντισε να εξαφανίσει το πτώμα.

Η έκδοση εντάλματος σύλληψης του 27χρονου βιολογικού πατέρα του παιδιού αποφασίστηκε σήμερα μετά από έρευνες που έγιναν από την αστυνομία στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Μιχαήλ Βόδα, όπου βρέθηκαν κηλίδες αίματος.

Η αστυνομία κάνει εξονυχιστικούς ελέγχους για να βρει ίχνη του δολοφονηθέντος παιδιού, αλλά όπως είπε στο ΚΥΠΕ ο έμπειρος αξιωματικός, «φοβούμαι πως δεν θα βρεθεί ποτέ».

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy